Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 22 грудня 2021, 13:04
7345
36

Олександр ГВОЗДИК: «Ломаченко ж не вийшов з прапором РФ. В чому проблема?»

Колишній боксер не розуміє, чому критикують Ломаченка

| Оновлено 22 грудня 2021, 13:04
7345
36
Олександр ГВОЗДИК: «Ломаченко ж не вийшов з прапором РФ. В чому проблема?»
Getty Images/Global Images Ukraine

Колишній український боксер Олександр Гвоздик не розуміє критику на адресу Василя Ломаченка, який після перемоги над Річардом Коммі вийшов у ринг з прапором міста Білгород-Дністровський.

«Його бажання. З чим хоче, з тим вийшов. Хай би з портретом своєї дівчини чи дружини вийшов. А Білгород-Дністровський – це не Україна? Я у цьому плані хейтерів не підтримую. Це не свідчить про те, що Ломаченко не підтримує свою країну».

«А щодо слів Кличка, то, я так розумію, у них відносини не складаються. Вася, як я розумію, не великий фанат Володимира Кличка».

«Він же не вийшов з прапором Росії. Або зі свастикою. У чому проблема вийти з прапором свого міста», - сказав Гвоздик.

Оцініть матеріал
(78)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 36
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vit18
Проблема в тому, що цей прапор міста є наслідком його попередніх дій і висловів і свідчить про його колаборантську позицію під час війни
kylt_lichnosti
Не было бы никакой проблемы, даже если бы с флагом мордора вышел. Все про Васю всё уже поняли. Никому это существо уже неинтересно.
turist86
а вся іноземна боксерська спільнота вирішила, що Вася тепер іспанець
padlo95
Саша, суть в том что он представляет СТРАНУ!!!!! Чего же ты не выходил с Флагом Харькова!??? Я так понимаю ты представлял честь страны...!? А это просто не уважение к жителям Украины....
Maximus Incognitos
Есть такое понятие: без роду, без племени.
Боксёрский гений Ломаченко оспаривать никто не собирается, но Вася конечно странный тип.
На 8-м году карьеры в профи только научился английскому языку уровня elementary, на бой с Комми вышел с флагом, который большинство фанатов бокса из-за рубежа идентифицируют как испанский, представляется жителем города, который находится в штате Миссисипи, США.
Ну а за видео, которое до сих пор висит в Инстаграм у Васи с российским спецназом его надо не просто чмырить, а головой его отбитой тыкать в то дерьмо, которое он сам пропагандирует
ALKOSruLKA
...прапор міста сам по собі нічого поганого не значить, але в комплекті з прорАсєйськими діями та висловлюваннями свідчить, що Вася не дуже хоче себе позиціонувати як українець. Ніхто не заважав Васі вийти з подвійним прапором чи чергувати їх в процесі святкування, але ж ні - жовто-блакитний був проігнорований. І, скоріш за все, Вася б зрадістю вийшов з триколором та куркою-мутатнтом, але каци цього не оцінять - для них він все рівно буде х0хлом, просто для пропаганди дикунів пару бонусів підкине...
Серж р
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Бокс и Политика
Шо за Гвоздік? Це той що бетеером переїхало?
Евгений Кедров
А гвоздик это непотнятно шо
kh_ua
да вы подождите - он непременно выйдет с флагом РФ. Это будет следующая ступень его деградации, но тогда гвоздик скажет "ну он же не вышел с портретом путина"
IronValdemar
Немає нічого гіршого за лицемірство.
PFCLviv
Ще один ватнік рота відкрив...
Максим Колісник
Він вже ніколи не зрозуміє...
bullyUA
Когось здивувало, що ватник топить за ватника?
Віталій Головня
Якщо росія попре на Україну то цим всім гвоздикам ,ломаченкам і усикам прийдетбся валити з України.Будимо вішати ворогів як в тилу так і на фронті.це війна і з ворогів будемо знищувати.сюсюкатися з колоборантами ніхто не буде.
Віталій Головня
Якщо росія попре на Україну то цим всім гвоздикам ,ломаченкам і усикам прийдетбся валити з України.Будимо вішати ворогів як в тилу так і на фронті.це війна і з ворогів будемо знищувати.сюсюкатися з колоборантами ніхто не буде.
mullacrew
Василь від жиру біситься!
potemkin78
кто ещё не выступил по этому вопросу?
kh_ua
ломаченко - это не украинец. Это малорос. Но самое смешное, что он видимо даже гордится этим.