Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Єврокубки
| Оновлено 22 грудня 2021, 12:52
4785
0

Прогноз на матч Людвігсбург - Прометей

Чемпіон України пише свою історію в єврокубках

| Оновлено 22 грудня 2021, 12:52
4785
0
Прогноз на матч Людвігсбург - Прометей

У вівторок 21 грудня Прометей, чемпіон Суперліги, генеральним спонсором якої є перший легальний букмекер Parimatch Ukraine, проведе заключний матч групового етапу Ліги чемпіонів. Суперником української команди стане Людвігсбург (початок гри о 21:00).

Німці, як і ми, вже забезпечили собі вихід із групи, але тільки останній тур покаже, хто в якій стадії зіграє вже наступного року. Окрім Людвігсбурга та Прометея продовжить боротьбу і Тенеріфе, а ось Динамо Сассарі вилітає з турніру. Цікаво, що свою єдину перемогу італійці здобули саме над німцями. Прометей же обіграв Динамо двічі, а Людвігсбургу поступився минулого разу 64:86. При цьому у чемпіонаті України команда лише виграє, у неї 20 перемог поспіль.

До речі, Прометей стане першою українською командою, яка зіграє в плей-оф Ліги чемпіонів. У клубі цей успіх пов'язують не в останню чергу і з фанатами. Саме тому Прометей у Німеччину візьме із собою десять найвідданіших вболівальників.

Хто саме стане суперником Прометея у наступному етапі Ліги чемпіонів, ми дізнаємося після того, як буде зіграний останній тур в групі В.

 

 

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.