Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 21 грудня 2021, 20:42
232
0

Кантен ФІЙОН МАЄ: «Поки що рано думати про гонки в Пекіні»

Французький біатлоніст зосереджений на найближчих стартах

| Оновлено 21 грудня 2021, 20:42
232
0
Кантен ФІЙОН МАЄ: «Поки що рано думати про гонки в Пекіні»
Getty Images/Global Images Ukraine. Кантен Фійон Має

Біатлоніст збірної Франції Кантен Фійон Має прокоментував друге місце у гонці з масовим стартом на четвертому етапі Кубка світу у французькому Ансі.

«По ходу всієї гонки я дивився на спини інших біатлоністів. Промахи на перших вогневих відкинули мене назад, тому на трасі я працював на межі своїх здібностей, щоб підтягнутися до групи лідерів. Я вже не розраховував на потрапляння в топ-3, але все змінилося після вирішальної стрільби. Це біатлон – тут говорити про кінцевий результат можна лише після фінішної межі.

На першому колі я намагався економити сили і думати про майбутню стрільбу, адже будь-яка гонка починається з першого вогневого. Після промахів мені довелося змінити план та основну роботу провести на трасі, в гонитві за лідерами. Команда говорила мені пригальмувати та бігти в групі, але я не слухав їх і викладався на максимум. Очевидно, це було правильне рішення. Так я зміг боротися за потрапляння на п'єдестал. Нас із Тар'єєм та Ветле розділяли лічені секунди і, якби я не біг так швидко раніше, втратив би шанс на фінішну боротьбу. Від початку до кінця гонка була складною.

До Олімпіади ще багато часу. Попереду відпочинок та тренувальний збір. Поки що все йде добре - і з психологічною складовою, і з фізикою проблем немає. Рано думати про гонки у Пекіні. Я зосереджений на поточному моменті і тішуся з результатами на домашньому етапі. Сподіваюся, позитивні емоції від виступів в Ансі допоможуть мені надалі», - сказав Фійон Має.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.