Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 21 грудня 2021, 03:31
4069
0

ЗАЙЦЕВА: «У Макаряйнен забирають Кришталевий глобус? Мене це не стосується»

Російська біатлоністка – про скандальну ситуацію, що виникла через її допінгове минуле

| Оновлено 21 грудня 2021, 03:31
4069
0
ЗАЙЦЕВА: «У Макаряйнен забирають Кришталевий глобус? Мене це не стосується»
Getty Images/Global Images Ukraine. Ольга Зайцева та Кайса Макаряйнен

Колишня біатлоністка збірної Росії Ольга Зайцева прокоментувала рішення Міжнародної спілки біатлоністів (IBU) перерахувати бали за гонки Кубка світу у сезоні-2013/14 у зв'язку з її допінговим минулим.

Нагадаємо, це призвело до того, що норвежка Тура Бергер набрала більше очок, ніж переможниця загального заліку Кайса Макаряйнен, у зв'язку з чим у фінки де-юре забрали Великий кришталевий глобус.

«Чую про це вперше, я не знаю. Як мені ставитися до цього? Я навіть не знаю, як це вам прокоментувати. Хочуть - нехай обговорюють, я тут до чого? Вирішили тай вирішили. Не знаю, чим вам допомогти, у мене немає думки щодо цього. Мене ця ситуація дуже стосується, так. У мене навіть пульс піднявся, ви мене зараз питаєте, і мене це турбує, мені це не подобається. Це старі часи, ну давайте почнемо в 90-х роках колупатися. Якщо нема про що розмовляти, нехай розмовляють, мене це не стосується зараз.

Думаю, дівчаток – Макаряйнен та Бергер – це теж не стосується. Я думаю, вони навіть не морочаться. Просто комусь хочеться підняти хвилю, обговорення, але я не хочу брати в цьому участі, я не хочу це обговорювати. Думаю, що Бергер і Кайса на такій хвилі, як і я. Що було те було. Думаю, всім, в принципі, це неприємно піднімати», - сказала Зайцева.

Оцініть матеріал
(38)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.