Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 сiчня 2022, 13:46
2339
2

Олег ДУЛУБ: «Алваро поставив себе проти колективу»

Наставник «Львова» натякнув, що готовий розлучитися із бразильським нападником

| Оновлено 12 сiчня 2022, 13:46
2339
2
Олег ДУЛУБ: «Алваро поставив себе проти колективу»
ПФК Львів. Алваро

Головний тренер Львова Олег Дулуб проаналізував гру футболістів своєї команди у групі атаки.

«Якщо брати за персоналіями, то як для свого віку непогано зіграв Артур Ременяк. Молодий футболіст, який лише адаптується до УПЛ. Два забиті м'ячі – це непоганий результат особисто для нього, але недостатній для нас. Ернест розкрився у кінці першої частини сезону. Шина – 50 на 50. Моменти є, але реалізація кульгає. По Назаревичу окрема історія. Мало хто знає, що він грав із травмою плеча. Зараз на нього чекає операція. Йому було складно йти у стики із захисниками. Біль не давав грати йому на повну.

Алваро поставив себе проти колективу. Я гравцям сказав, що в жодній команді футболіст, який ставить себе проти колективу, не повинен у ньому залишатися. Він завжди був чимось незадоволений, скаржився на малу кількість ігрового часу. Я давав йому шанс виявити себе. Показник ефективності гравця – це голи та гольові передачі. Ні того, ні іншого ми від нього не побачили на цьому осінньому відрізку. Ось і вся наша історія щодо атаки», - сказав Дулуб.

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
PFCLviv
Алваро здав конкретно... Хороший гравець але зірку чомусь зловив і пропав... Жирок дістав, корона виросла, почав не допрацьовувати. Це кінець для гравця!
Владимир Пидвирный
Не погана команда, однак знайти нападника зараз дуже проблематично. Поки в лізі один нападник- це Довбик. Все. Команди грають без нападу.