Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 18 грудня 2021, 14:19
406
0

Плюси та мінуси у футбольного беттінгу - ставки на футбол

Які переваги та негативні моменти у ставках на футбол

| Оновлено 18 грудня 2021, 14:19
406
0
Плюси та мінуси у футбольного беттінгу - ставки на футбол

Футбол утримує "пальму першості" як загальною популярністю, так і як тема для парі. На матчі у цьому виді спорту щодня розміщуються навіть не тисячі, а мільйони ставок. Не дивно, що в будь-якій букмекерській лінії є детальний розпис на будь-який поєдинок більш-менш високого рівня.

Які ж плюси та мінуси у футбольного беттінгу?

Переваги "ігри мільйонів" для ставок:

  • Не складно знайти тему для парі – матчів щодня проводять дуже багато. Так, влітку настає традиційне міжсезоння. Але навіть у цей час можна знайти чимало чемпіонатів Європи, що проводяться за схемою "весна-осінь", та й в Америці проводять ігри, нехай і у незручний для лайв-режиму час. У будь-якому випадку, беттор має чимало варіантів для того, щоб підготувати навіть не одну, а кілька ставок щодня.
  • Зміна коефіцієнтів відбувається поступово. У футболі немає такої динаміки, як, наприклад, у баскетболі чи тенісі, особливо настільному. Так що можна відносно спокійно оформляти парі навіть у режимі "live", не турбуючись, що за якусь секунду котирування різко зміняться - і, за законом підлості, звичайно ж, у невигідний для Вас бік.
  • Інформації більш ніж достатньо. За великим рахунком, складно знайти того, хто не знав би правил футболу, або не розумів, хто з клубів чи збірних сильніший. Та й новин про травми, конфлікти та інше вистачає.
  • Розроблено чимало стратегій, що перевірені якраз на футболі, і дають результат у досвідчених та дисциплінованих бетторів. Найчастіше такі використовують ігрові моделі "Догон", Келлі, Далласа, Д'Аламбер. .

Загальновизнаними мінусами вважаються:

  • Необхідність проводити ретельну підготовку. Це не бокс чи теніс, за участю всього пари супротивників. Потрібна якісна аналітична робота, розбір майбутнього матчу та пошук оптимального варіанту.
  • Все може різко змінитися вже після ставки, але перед початком гри. Найпопулярніші сюрпризи - це різка зміна погодних умов (наприклад, раптовий дощ чи сніг) або травма важливого гравця на передматчевому тренуванні. Подібне може дуже сильно скоригувати ймовірність того чи іншого результату, і далеко не завжди у своїй шанси беттора підвищуються.

Почавши робити свої ставки на футбол, кожен гравець обидва переліки дуже швидко доповнюватиме своїми перевагами та недоліками. Але все ж таки, перших, здається, все-таки більше, і тому ця парадоксальна гра з м'ячем залишається популярною вже друге століття.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Золота бутса. Кейн суттєво відірвався. Яке місце посідає Довбик?
Футбол | 24 квітня 2024, 06:25 14
Золота бутса. Кейн суттєво відірвався. Яке місце посідає Довбик?

У топ-3 також входять Серу Гірассі зі «Штутгарту» та лідер «ПСЖ» Кіліан Мбаппе

Анчелотті планує залишити Луніна у запасі на наступний матч. Відомі причини
Футбол | 23 квітня 2024, 19:32 12
Анчелотті планує залишити Луніна у запасі на наступний матч. Відомі причини

Очікується, що проти «Реал Сосьєдад» зіграє Кепа Аррісабалага

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.