Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 18 грудня 2021, 10:49
644
0

Йоганнес БЬО: «Святуватиму перемогу, як ніколи раніше»

Норвезький біатлоніст – про першу перемогу в сезоні

| Оновлено 18 грудня 2021, 10:49
644
0
Йоганнес БЬО: «Святуватиму перемогу, як ніколи раніше»
Getty Images/Global Images Ukraine

Біатлоніст збірної Норвегії Йоганнес Бьо прокоментував перемогу у спринті на четвертому етапі Кубка світу у французькому Ансі.

«Найкращий опис гонки – 10 з 10-ти! Стартуючи в першій групі в спринті, найкраще, що я міг зробити, пройти вогневі "чисто". Дуже задоволений своїм виступом!

Гонка переслідування та естафета в Хохфільцені пройшли добре, як і сьогоднішній спринт. Схоже, що я нарешті знайшов свою форму і тепер можу показувати стабільні результати.

Важливо бути реалістом та оцінювати факти. Я бачив, що на початку сезону результати були гіршими ніж звичайні, але знав, як багато роботи було пророблено в міжсезоння і вірив, що форма повернеться. І ось я тут, на найвищому щаблі п'єдесталу. Сподіваюся, що наступна перемога не змусить себе довго чекати, але в біатлоні ніколи не можна загадувати наперед. Увечері святкуватиму, як ніколи раніше!

За час карантину ми настільки звикли до жорстких обмежень, що їхнє послаблення здається чимось позаземним (усміхається). Ви навіть не уявляєте, наскільки по-іншому відчуваються гонки з присутністю вболівальників на стадіоні та по трасі. З ними все здається набагато значушим і важливішим», - сказав Йоганнес Бьо.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.