Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Карлос Дієго Феррейра – Матеуш Гамрот. Прогноз і анонс на бій

Поєдинок турніру UFC Fight Night 199

Карлос Дієго Феррейра – Матеуш Гамрот. Прогноз і анонс на бій
Getty Images/Global Images Ukraine

Бій відбудеться 19 грудня у Лас-Вегасі (штат Невада, США) в комплексі «UFC Apex» і стане одним із головних на турнірі UFC Fight Night 199. Орієнтовний початок бою – 02:30 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

В основному карді відбудеться поєдинок легковаговиків Карлоса Дієго Феррейри (17-4) та Матеуша Гамрота (19-1, 1 NC).

Феррейра програв два свої останні поєдинки, через що опустився в рейтингу UFC на 12-е місце. 6-матчеву переможну серію бразильця у лютому 2021 року обірвав Бенеїл Даріуш, вигравши бій роздільним суддівським рішенням. У травні Феррейра був нокаутований у 2-му раунді Грегором Гіллеспі. Зазначимо, що за час своєї переможної серії Феррейра перемагав Рустама Хабілова, Майрбека Тайсумова та Ентоні Петтиса.

Екс-чемпіон KSW у легкій вазі Гамрот єдиної поразки в кар'єрі зазнав у жовтні 2020 року, дебютувавши в UFC з поразки за очками Гураму Кутателадзе. Але обидва свої бої цього року поляк виграв. У квітні він у другому раунді нокаутував Скотта Хольцмана, а у липні за 65 секунд зупинив кімурою Джеремі Стівенса.

Прогноз на бій

У восьмикутнику зустрічаються два першокласні грепплери з чорним поясом із БЖЖ. Але Феррейра все ж таки більш небезпечний у партері і матиме більше шансів на перемогу сабмішном, якщо бійці опиняться на землі.

А ось у стійці повинен мати перевагу більш молодий та фізично сильний поляк. Гамрот за рахунок свого пресингу може розбивати не дуже майстерного ударника Феррейру. Гамрот має достатню ударну силу, щоб нокаутувати Феррейру, який не славиться надто міцним підборіддям.

Перемога Гамрота нокаутом у 3-му раунді

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.