Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 19 грудня 2021, 00:22
489
0

Деррік Льюїс – Кріс Докос. Прогноз і анонс на бій

Головний поєдинок турніру UFC Fight Night 199

| Оновлено 19 грудня 2021, 00:22
489
0
Деррік Льюїс – Кріс Докос. Прогноз і анонс на бій
Getty Images/Global Images Ukraine

Бій відбудеться 19 грудня у Лас-Вегасі (штат Невада, США) в комплексі «UFC Apex» і стане мейн івентом турніру UFC Fight Night 199. Орієнтовний початок бою – 04:30 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

Інтригуюче протистояння у важкій вазі очолить останній івент UFC у 2021 році. У клітці зустрінуться два яскраво виражені панчери — №3 рейтингу UFC Деррік Льюїс (28-8, 1 NC) та №7 рейтингу Кріс Докос (12-3).

Рекордсмен UFC за кількістю перемог нокаутом (12) Льюїс повернеться після односторонньої поразки. У серпні на UFC 265 він був зупинений ударами в 3-му раунді Сирілом Ганом, якому перемога принесла пояс тимчасового чемпіона у хевівейті. На цей бій Льюїс виходив, йдучи на серії з чотирьох перемог – «Чорний звір» перемагав Кертиса Блейдса, Олексія Олійника, Іліра Латіфі та Благоя Іванова.

Усіх трьох своїх поразок Докос зазнав до приходу в UFC, в октагоні Кріс тільки перемагав, причому тільки КО або ТКО. З серпня 2020 по вересень 2021 року він зупинив Паркера Портера, Родріго Насіменту, Олексія Олійника та Шаміля Абдурахімова. Перші троє не протрималися і раунду, а Абдурахімов був нокаутований у першій половині другого раунду.

Прогноз на бій

Льюїс і Докос звикли битися у стійці, націлившись на голову суперника. Навряд чи вони відійдуть від плану. Кожен з них будь-якої миті може зрубати опонента, і шанси на це приблизно рівні.

Докос - менш зношений боєць, і він є більш активним у клітці, ніж Льюїс. Однак на боці Дерріка величезний досвід, Льюїс вміє вичікувати і може в найнесподіваніший для противника момент завдати вирішального удару. Важко зробити вибір у цій парі, але віддаємо перевагу більш розважливому Льюїсу.

Перемога Льюїса нокаутом у 2-му раунді

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ОФІЦІЙНО. Ігор Потеря проведе бій на турнірі UFC 301
MMA | 18 квітня 2024, 23:09 0
ОФІЦІЙНО. Ігор Потеря проведе бій на турнірі UFC 301

Суперником українця буде бразилець Мішель Перейра

У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика
Футбол | 24 квітня 2024, 19:01 3
У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика

«Пенсіонери» розставили пріоритети щодо українця

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.