Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 17 грудня 2021, 13:54
130
0

Види ставок на League of Legends

Ліга Легенд - види ставок на матчі

| Оновлено 17 грудня 2021, 13:54
130
0
Види ставок на League of Legends

League of Legends - одна з найпопулярніших кіберспортивних дисциплін, і, за підрахунками, впевнено входить у топ-5 у світі. І, звичайно, вистачає маркетів, що пропонуються букмекерами на серйозні турніри. Лінія, спочатку досить мізерна, зараз досить широка. Які основні види парі на LoL зараз домінують?

Найпростіше та зрозуміле – ставки на переможця

Як і скрізь, поза конкуренцією парі на результати. Це і здається найпростішим прогнозованим. Тим більше, що практично веде регламент не передбачає нічиїх - залежно від правил змагання, проводиться у форматі від bo1 до bo7. Крім того, команди досить добре відомі і часто можна передбачити, що фаворит, а хто аутсайдер. Щоправда, треба враховувати фактор вдалого/невдалого драфта персонажів.

Перемога на карті

Фактично, це модифікація ставки на результат. Але із застереженням - враховується не вся серія, а лише конкретна карта. Достатньо вгадати, хто на ній буде "best".

First Blood (Перша кров)

Тут довго чекати не доведеться. Як уже відомо з назви, на ринку приймаються ставки на те, хто з команд досягне першого вбивства. Цей варіант здається ризикованим - його складно прорахувати багато в чому спрацьовує в основному елемент випадковості, по суті, удача.

Приймають ставки на точний рахунок

Що стосується League of Legends, потрібно вгадати рахунок усієї серії - скільки буде перемог. В принципі, тут немає особливих відмінностей від аналогічних маркетів на Dota 2 чи Counter Strike. Наприклад, у найбільш популярній версії bo3 (до 2-х перемог) точний рахунок варіюється в рамках від 2-0 до 0-2 – також кожен супротивник може виграти 2-1.

Можна знайти ставки за форами

Це означає, що необхідно вгадати, наскільки переконливим буде перевага лідера по картах. Навіть у форматі bo3 букмекери можуть пропонувати -1,5 (тоді потрібна буде "суха" перемога тієї команди, в яку ви повірили) або +1,5 (аутсайдеру достатньо виграти мінімум 1 раз на 3 карти, але потрібно пам'ятати, що при 2-0 поєдинок закінчиться).

Специфічний варіант - тотал фрагів

Під "фрагом" розуміють кількість вбивств за 1 картку. Це, як вважають експерти, складно аналізувати. Тобто варіант підійде для тих, хто воліє ставки навмання, або для тих, хто добре знає противників і спостерігає за протистоянням "live".

Приймають і на тотал зруйнованих будівель

У LoL атакують оборонні будівлі супротивника. Можна ставити на те, скільки їх знищать на карті, або на той чи інший момент. Також можуть прийматися ставки на тотал веж, інгібіторів (об'єкта для блокування ворожих суперміньйонів), що будуть зруйновані, і на те, хто першим це зроблено.

Об'єктом полювання часто стає Нашор

Це нейтральний монстр, якого можна знайти у Ущелині Заклиначів. Якщо його вбити, команда отримує спеціальне посилення. Не дивно, що це намагаються зробити – і, отже, є тема для спеціальної ставки.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Кріс САТТОН: «Із Зінченка зробили цапа-відбувайла»
Футбол | 19 квітня 2024, 08:45 2
Кріс САТТОН: «Із Зінченка зробили цапа-відбувайла»

Екс-форвард «Челсі» виступив на захист українця

10 найвідоміших футболістів, яких Даріо Друді привіз в Україну
Футбол | 18 квітня 2024, 13:38 8
10 найвідоміших футболістів, яких Даріо Друді привіз в Україну

Новий спортдир «Полісся» раніше допоміг пристойно «затаритися» легіонерами «Зірці» та «Карпатам»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.