Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 16 грудня 2021, 23:08
2255
2

Лестер – Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії (перенесений)

Шанс для «лисиць» не відстати від «шпор» у турнірній таблиці

| Оновлено 16 грудня 2021, 23:08
2255
2
Лестер – Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії (перенесений)
АПЛ / автор невідомий

У четвер, 16 грудня, у Лестері на арені «Кінг Пауер Стедіум» відбудеться матч 17-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому «Лестер» прийме «Тоттенхем». Стартовий свисток у поєдинку пролунає о 21:30 за Києвом.

  • Матч перенесений через спалах коронавірусу.

«Лестер»

 

Команда Брендана Роджерса у турнірній таблиці АПЛ посідає 8-е місце. У 16-ти проведених матчах вона набрала 22 очки, досягши шести перемог при чотирьох нічиїх та шести поразках. У п'яти крайніх поєдинках «лисиці» мають дві невдачі, дві перемоги та одну нічию.

У своєму крайньому матчі «Лестер» вдома розбив «Ньюкасл» (4:0). Цим він закрив серію із двох зустрічей без перемог – «Саутгемптон» (2:2 у гостях) та «Астон Вілла» (1:2 на виїзді). До цього хлопці Роджерса поступилися на своєму полі «Челсі» (0:3), після чого також вдома виграли у «Вотфорда» (4:2).

У турнірній таблиці чемпіонату Англії за показниками на своєму полі у «Лестера» також 8 позиція, як і у генеральній класифікації. У восьми матчах на «Кінг Пауер Стедіум» команда набрала 13 пунктів (4 перемоги, 1 нічия, 3 поразки).

«Тоттенхем»

 

Підопічні Антоніо Конте у поточному реєстрі англійської Прем'єр-ліги займають 7-му позицію. Однак це місце у них більш ніж умовне, адже вони мають у запасі одразу два матчі. У 14 поєдинках «шпори» здобули 8 перемог, 1 раз зіграли внічию та у п'яти програли. В активі команди 25 пунктів.

Наразі лондонці мають актуальну серію з трьох перемог – «Лідс» (2:1 вдома), «Брентфорд» (2:0 вдома), «Норвіч» (3:0 вдома). Однак до цього «Тоттенхем» відразу у трьох матчах поспіль не міг перемогти – «Вест Хем» (0:1 на виїзді), «Манчестер Юнайтед» (0:3 вдома) та «Евертон» (0:0 на виїзді).

За показниками в гостях у «шпор» по АПЛ 11-й результат. У шести виїзних матчах вони набрали 7 очок, маючи в активі 2 перемоги за однієї нічиєї, у пасиві – три поразки.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що «Лестер» у цьому матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція – П1 із коефіцієнтом 2.18 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

 

«Лестер»: Шмейхель - Рікарду Перейра, Ндіді, Чаглар Сеюнджю, Бертран, Тілеманс, Сумаре, Меддісон, Д’юсбері-Холл, Барнс, Варді.

«Тоттенхем»: Льоріс - Санчес, Дайєр, Девіс, Танганга, Вїнкс, Хейб'єрг, Регілон, Ло Чельсо, Кейн, Бергвейн.

16 грудня, четвер

«Лестер» - «Тоттенхем»
Лестер. «Кінг Пауер Стедіум». 22:00
ТБ-трансляція – ні
Прогноз Sport.ua - 1:0

 

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
romeoboss
А я вважаю що Тоттенхем теж
може перемогти хоча і цей вірус
команда наімовірнейше буде в
дуже прегниченому стане,але не
факт будемо битися за перемогу.
А там будь що буде!
pol-55
Якщо Бергвейн дійсно вийде в старті то буде тяжко,а взагалі то там і там корона(обоє просили перенести гру,але..)так що склади вгадати тяжко,зато буде цікаво нам ,а не Сетанті.