Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 14 грудня 2021, 07:44
1183
1

Юрай САНІТРА: «Прима три дні поспіль не може бігати такі важкі старти»

Наставник збірної України – про естафету у Гохфільцені

| Оновлено 14 грудня 2021, 07:44
1183
1
Юрай САНІТРА: «Прима три дні поспіль не може бігати такі важкі старти»
Дмитро Євенко. Юрай Санітра

Головний тренер чоловічої збірної України Юрай Санітра прокоментував 7-е місце в естафеті на третьому етапі Кубка світу в австрійському Гохфільцені.

– Всі могли помітити, що сьогодні наш фізичний стан не такий, як, наприклад, був учора або в спринті. Хлопці трохи втомилися. Трохи вплинуло й те, що сьогодні дуже спекотно. До того ж я думаю, що хлопці вже почали відчувати, що ми знаходимося на висоті. Сьогодні не наш день, але хлопцям треба сказати велике дякую, тому що ви всі могли побачити, що хлопці фізично не мали змоги стояти на ногах після фінішу. Вони зробили все для того, щоб результат був адекватним.

– Коли ви ухвалили рішення, що стартуватиме саме Цимбал?
– То було тоді, коли ми приїхали сюди. Я вирішив, що не змінюватиму естафету. Чекав ще на виступ Тищенка, як він пробіжить спринт – на даний момент він пробіг добре, але я не хотів змінювати стратегію стартів тут, у Хохфільцені. Тому й не біг учора Прима, і, як ми сьогодні побачили, це було правильне рішення, бо поки що Артем три дні поспіль ще не може бігти такі важкі старти.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ffff
Пока бежать ещё не можем, но будем готовиться к Олимпиаде, пропуская этапы. В чём подготовка? Ведь старты на Кубке Мира и есть лучшая тренировка, спортсмены соревнуются с лучшими, и этим повышая и свой уровень.