Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 13 грудня 2021, 09:39
2092
20

ВАРЛАМОВ: «ФХУ приховує від Суперліги приїзд президента ІІХФ до України»

Генеральний директор хокейної Суперліги звернувся до федерації

| Оновлено 13 грудня 2021, 09:39
2092
20
ВАРЛАМОВ: «ФХУ приховує від Суперліги приїзд президента ІІХФ до України»
hsl.com.ua. Сергій Варламов

Генеральний директор хокейної Суперліги України Сергій Варламов дав коментар щодо інформації про візит до Києва Люка Тардіфа, президента Міжнародної федерації хокею:

«За інформацією, поширеною у ЗМІ та у хокейних групах, сьогодні до Києва прибув президент Міжнародної федерації хокею Люк Тардіф.

Проте Федерація хокею України всіма способами намагається приховати його візит від хокейної громадськості – професійних клубів, хокеїстів, тренерів ДЮСШ.

Такими діями президент ФХУ Георгій Зубко намагається побудувати «потемкінські села» та показати ІІХФ відсутність конфлікту між Федерацією та клубами, які на знак протесту проти кричучих дій ФХУ заснували хокейну Суперлігу.

На 13 грудня, на 16:00 призначено зустріч Люка Тардіфа з професійними клубами, проте жоден із шести клубів Суперліги не був на неї запрошений. Ця маніпуляція президента Федерації хокею України вкотре показує, що ФХУ – це наскрізь приватна крамниця, а не національна федерація, яка має захищати інтереси всіх учасників хокейної спільноти в Україні.

У зв'язку з цим, ми публічно звертаємось до Федерації хокею України з вимогою надіслати запрошення на відповідну зустріч клубам, які виступають у Суперлізі», - сказав Варламов.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 20
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vitaha33
Вони вийшли з федерації, а тепер вимагають запросити їх на збори федерації? В них взагалі кукуха поїхала?
cowboy23
смешной,со своей суперлигой,кому вы нужны
MasterSith_2013
Ну типу суперліга десь зареєстрована крім суперліги? Хтось дав їм якісь права аматори мають більше прав щось вимагати чим вони.
Vitalii
Тобто як гравців відпустити до збірної, то ні, а як....
Владимир Копяк
Это самопровозглашенное образование под названием Сурерлига, не состоящее в составне ФХУ чего-то там требует? Что, крыша поехала у Колесникова окончательно? Суперлига хочет развиваться без ФХУ? Флаг вам в руки и вращайтесь на другой орбите, вне жизненного пространства ФХУ.... Даже ежики это понимают.... А им встречу подавай с президентом ИИХФ, клоуны... Колесников и его компашка сами ушли, вот и живите в своем узком мирке, и не трогайте остальных, они как нибуть без вас разберуться у себя в сообществе...
Score Pion
Цікава деталь
Листи звернення до ІІХФ пише Донбасліга ...
А президент ІІХФ приїздить до ФХУ!
Тепер хай сидять і мовчать!
VVL
И меня пригласите, мы с ребятами шайбу раз в году гоняем, назвали команду хк элита и создали галактик лигу. Имеем такой же мега статус как и суперлига, тоесть никакой, и тоже возмущены! А если серьезно, что понятно что Варламов отрабатывает свою зп, как и все рупоры суперлиги. Только в реальности имеем развал украинского хоккея. И все вещатели лишь подбрасывают масло в огонь. Хотите сделать хорошо - посадите всех за общий стол, с привличением того же иихф, министерства спорта и ищите решение. И пока не найдете, не расходитесь. Вот это будет дело. А так это все вызывает лишь негатив обычного болельщика
Score Pion
А хто дивився склади команд то "супер" рівень "суперліги" видно здалека!
agins
А почему Спорт ЮА не публикует то что сказал этот президент про эту недолигу?
И почему вобще Спорт ЮА так бурно начал вещать про этот неофициальны турнир? Вам мало Слов Президента ИИХВ, про то что это нарушение всех правил и норм? Или вам деньги глаза закрыли?