Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 11 грудня 2021, 08:58
266
0

Марте РОЙСЕЛАНД: «Рада, що вдалося закрити 90% мішеней»

Норвезька біатлоністка – про перемогу в персьюті

| Оновлено 11 грудня 2021, 08:58
266
0
Марте РОЙСЕЛАНД: «Рада, що вдалося закрити 90% мішеней»
Getty Images/Global Images Ukraine. Марте Олсбю-Ройселанд

Біатлоністка збірної Норвегії Марте Олсбю-Ройселанд прокоментувала перемогу у гонці переслідування на другому етапі Кубка світу в шведському Естерсунді.

«Дуже задоволена своїм виступом! Я почала гонку дванадцятою, з невеликим відставанням від лідерів, тому для перемоги мені необхідно було стріляти без помилок. Рада, що вдалося закрити 90% мішеней. Гонка була дуже цікавою – на останній вогневий ми прийшли великою групою, впоратися з тиском було непросто, але в мене вийшло!

Я перестала думати, ось і весь секрет чистої стрільби на вирішальному рубежі. Просто зосередилася і закривала мішень за мішенню. Не думала, що могло бути. Концентрувалася на даний момент і непогано впоралася!

По ходу гонки я поступово підтягувалась до лідерів, вийшла на четверте, потім на третє місце, а потім у потрібний момент закрила всі цілі. У мене не було особливої ​​тактики, просто намагалася бігти якнайшвидше з перших метрів дистанції, так що на останньому колі у мене вже були труднощі. Але тим радісніша перемога!

Думаю, початок сезону можна вважати для мене вдалим! Щоправда, наша команда трохи відстає – шведки зараз дуже сильні. Попереду на нас чекає естафета. Шведки, француженки... Буде тяжко, але без боротьби ми не здамося! Гонка, точно, буде цікавою», - сказала Олсбю-Ройселанд.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.