Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 05 грудня 2021, 02:34
3995
1

Юрай САНІТРА: «Підручний – ракета. Біг впевнено, стріляв чудово»

Тренер задоволений результатами естафети

| Оновлено 05 грудня 2021, 02:34
3995
1
Юрай САНІТРА: «Підручний – ракета. Біг впевнено, стріляв чудово»
Getty Images/Global Images Ukraine

Чоловіча збірна України з біатлону за підсумками естафети на 2-му етапі Кубка світу показала 5-й результат, що порадувало тренера Юрія Санітру.

«Звичайно, радіємо! Упевнений, що й наші вболівальники раді цьому результату. Можу сказати тільки – чудово. Тому що мало хто думав, що можемо бути попереду таких команд, як Швеція, та відставанням 1:28 із колом штрафу. Артем Прима на початку гонки показав, що заради команди він зробить усе. Я був здивований, як він тримав швидкість спортсменів, які вже провели кілька стартів. Підручний сьогодні – просто ракета на дистанції! Стріляв упевнено, біг чудово».

«Цимбал трохи не впорався з темпом, бо на трасі тримав швидкість лідерів та виявилися невеликі проблеми з диханням. Тому й вийшло це штрафне коло. Антону Дудченку, гадаю, потрібно трохи більше досвіду боротьби на останньому етапі. Тому що на стрільбі лежачи він виглядав трохи невпевнено. Але стоячи стріляв – так, як треба, коли борешся за такі результати».

«Ще раз дякую всім хлопцям. Але ми продовжимо боротися, бо хочемо вивести наших спортсменів на вищий рівень. І я дуже задоволений, що ми змогли порадувати всіх, хто вболіває за український біатлон. Тут дуже гарна атмосфера. Я перед початком гонки теж побачив, що є три українські прапори. Думаю, це теж додає впевненості. Я бачив по очах хлопців, що вони дуже хотіли показати результат, але поки що не знали, чого можуть від себе чекати. Та показали відмінний рівень професіоналізму і майстерності, і те, що можуть боротися», - сказав Санітра.

Оцініть матеріал
(35)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Николай Хворост
Видно работу тренера