Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 05 грудня 2021, 01:09
5446
0

Дмитро ПІДРУЧНИЙ: «Ще кілька метрів – і міг би «з'їсти» Бьо»

Лідер збірної України оцінив естафету

| Оновлено 05 грудня 2021, 01:09
5446
0
Дмитро ПІДРУЧНИЙ: «Ще кілька метрів – і міг би «з'їсти» Бьо»
biathlon.com.ua

За підсумками чоловічої естафети на другому етапі Кубка світу збірна України показала 5-й результат, що потішило лідера команди Дмитра Підручного.

«Ще б кілька метрів, і, можливо, «з’їв» би Бьо. Сьогодні дуже класно їхали лижі, було помітно, що до Тар’єя я скорочував дистанцію саме зі спусків, тому велика вдячність сервісу за хороші лижі, вони працювали з перших метрів і до кінця. Коли чуєш, що це естафета, то одразу знаходяться резерви сил. З кожною гонкою все краще себе почуваю, тому сьогодні кинувся в боротьбу з перших метрів і вийшло дотерпіти, досить добре відчував швидкість на трасі».

«Дуже добре, що вдалося впоратися зі стрільбою. Якщо чесно, сьогодні дуже нелегкі погодні умови, вітер трішки змінювався, відповідно на пристрілці було багато труднощів, але впорався. Признаюсь, стійка була нелегка, думаю, декілька габаритів закрилося, тому що я намагався швидко відстрілятися. Гадаю, постріли проходили на межі, але нуль є нуль».

«Чув підтримку українських уболівальників, бачив їх, наші прапори. І на старті естафети, і перед кожним вогневим рубежем було чути «Україна, Україна», «Дмитро»! Дуже дякую фанам, надзвичайно приємно чути підтримку з трибун, ще і з огляду на те, що у минулому році було без уболівальників. Зараз набагато веселіше і приємніше стартувати, з ними бажання бігти швидше – збільшується».

Оцініть матеріал
(43)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.