Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Міжнародні турніри
| Оновлено 04 грудня 2021, 18:55
1329
1

Ураган – Халадаш. Прогноз і анонс на матч елітного раунду Ліги чемпіонів

Останній бій «драконів» у євросезоні

| Оновлено 04 грудня 2021, 18:55
1329
1
Ураган – Халадаш. Прогноз і анонс на матч елітного раунду Ліги чемпіонів
НФК Ураган

У суботу, 4-го грудня, івано-франківський «Ураган» проведе свій останній матч в елітному раунді Ліги чемпіонів. Суперником команди Максима Павленка стане угорський «Халадаш».

«Дракони» тріумфально стартували в еліт-раунді, зумівши обіграти віце-чемпіона Іспанії «Леванте» з рахунком 5:3. Але наступний матч івано-франківців проти лісабонської «Бенфіки» зовсім не приніс позитивних емоцій українським любителям футзалу – поразка 0:4. «Халадаш» взагалі програв дві зустрічі – господарям майданчика з рахунком 3:8 та іспанцям з рахунком 2:3.

Таким чином, майбутня зустріч не має турнірного значення: і «Ураган», і «Халадаш» вже не зможуть претендувати на перше місце групи, яке дає право зіграти у Фіналі чотирьох. Існує ймовірність, що три команди наберуть однакову кількість очок (таке відбудеться при перемозі «драконів» та успіху «Леванте» у матчі з «Бенфікою»). За регламентом у такому разі насамперед враховуватиметься різниця голів у матчах між цими суперниками. І тут «–4» у поєдинку з лісабонцями стало фатальним для івано-франківців, які втратили шанси на продовження боротьби за путівку до вирішальної стадії Ліги чемпіонів.

«Халадаш» минулого сезону вперше став найкращою командою своєї країни, у фінальній серії обігравши «Береттьоуйфалу». Дебютувавши у Лізі чемпіонів, «Халадаш» став переможцем своєї групи основного раунду. У міні-турнірі, який проходив у мальтійській Гзірі, «Халадаш» обіграв місцевий «Луксол Сент-Ендрюс» (6:2), польський «Рекорд» (4:3) та шведський «Хаммарбю» (6:4).

«Халадаш» укомплектований досвідченими футболістами. Наприклад, Золтан Дрот захищав кольори збірної Угорщини далекого 2013-го, коли «мадяри» протистояли національній команді України у плей-оф за право зіграти на Євро-2014. До речі, Дрот забивав у кожному з чотирьох матчів згаданої фінальної серії з «Береттьоуйфалу». Також до збірної Угорщини регулярно викликається досвідчений Річард Давид. Є у «Халадаша» і бразильські легіонери – Леандро, Енріке та Люгі.

Що ж, відсутність турнірної мотивації не повинна позначитися на настрої гравців «Урагану», адже на кону стоятиме престиж як івано-франківського клубу, так і нашої країни. Тому чекаємо від нашого чемпіона перемоги в останньому матчі «драконів» у поточному євросезоні.

Прогноз Sport.ua: перемога «Урагану».

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Ураган» - «Халадаш».

Олександр  Снітко
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

У матчі відбору до Євро-2024 Україна – Ісландія зіграв великий коефіцієнт
Футбол | 29 березня 2024, 05:29 0
У матчі відбору до Євро-2024 Україна – Ісландія зіграв великий коефіцієнт

Підопічні Сергія Реброва обіграли ісландців з рахунком 2:1 та вийшли на чемпіонат Європи

Названо причину смерті ексфутболіста збірної України Богдана Шершуна
Футбол | 28 березня 2024, 14:38 7
Названо причину смерті ексфутболіста збірної України Богдана Шершуна

Укус кліща спровокував рак мозку

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Блажен кто верует...Но таких оптимтстов очень мало, и я в их числе, увы...