Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 18 сiчня 2022, 01:15
1899
1

АНДРОНОВ: «Ми приїхали до Данії не для того, щоб двічі програти по -20»

Наставник збірної України про підготовку до товариських матчів

| Оновлено 18 сiчня 2022, 01:15
1899
1
АНДРОНОВ: «Ми приїхали до Данії не для того, щоб двічі програти по -20»

Жіноча збірна України з гандболу чудово стартувала у кваліфікації чемпіонату Європи-2022. Під керівництвом нового головного тренера Віталія Андронова наша команда сенсаційно обіграла у гостях бронзових призерів Євро-2020 збірну Хорватії, а потім до останніх секунд боролася за перемогу з олімпійськими чемпіонками із Франції.

Щоб краще підготуватися до частини відбору, українки зараз проходять збори в Данії, в рамках яких у суботу і неділю зіграють два матчі з господинями. Напередодні ми поговорили з Віталієм Андроновим про поточний стан збірної.

Як відбуваються збори?

Збори проходять чудово. Дякуємо данцям, ми забезпечені всім необхідним. Усі організовано чітко: харчування, проживання, зал. Існували невеликі накладки з часом ранкових тренувань, але нічого критичного.

Які очікування від майбутніх товариських матчів зі збірною Данії?

Наше головне завдання зараз – відновлення гравців після важкого ігрового року. Ми повинні привести їх до спільного знаменника, згадати ігрові зв'язки та відпрацювати їх у зустрічах із датчанками.

Звичайно, ми приїхали не для того, щоб двічі програти по «-20» і повернутися додому. Команда відчула, що може битися на рівних із найсильнішими суперниками. Тож спробуємо нав'язати Данії боротьбу. У нашому складі з'явилися нові особи – Лілія Горильська та Ганна Сторожук, яким потрібно вписатися до схем збірної. При цьому відсутня низка гравців основного складу: Ірина Стельмах, Тамара Cмбатян, Леся Смолінг, Марія Гладун, Ганна Дябло та Наталія Савчин. Нам їх дуже не вистачатиме. Незважаючи на це, ми прагнемо зіграти гідно, хоча результат у цьому випадку не має особливої ​​важливості. Проте наша збірна намагається перемогти в будь-якому матчі.

Чому у команди такі великі втрати?

Усіх, хто не приїхав, травмовано. Деякі гандболістки «Галичанки» після важких зустрічей у єврокубках теж мають пошкодження. Крім того, і Горильська ще поновлюється після операції. Тому намагаємося за ці три дні награти зв'язки між тими, хто є.

У будь-якому разі, користь від цих зборів безсумнівна. Ми зібралися разом, спілкуємося, стаємо ріднішими, краще один одного розуміємо.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Англія лідирує, Італія майже наздогнала Іспанію
Футбол | 19 квітня 2024, 16:30 8
Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Англія лідирує, Італія майже наздогнала Іспанію

Україна завершила сезон на 18-й позиції 5-річного рейтингу

Socca: курс на Кубок Європи 2024
Інші види | 18 квітня 2024, 11:20 0
Socca: курс на Кубок Європи 2024

Кубок Європи 2024 з соккеру (Socca) розіграють 22 команди

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Петя Рудик
Краще б ти промовчав...