Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 23 листопада 2021, 10:20
773
0

КРАВЧЕНКО: «В УПЛ ніхто не міг би протестувати Динамо перед Баварією»

Хавбек «Чорноморця» – про поразку від киян

| Оновлено 23 листопада 2021, 10:20
773
0
КРАВЧЕНКО: «В УПЛ ніхто не міг би протестувати Динамо перед Баварією»
ФК Чорноморець. Сергій Кравченко

Один із старожилів української Прем'єр-ліги, півзахисник одеського «Чорноморця» Сергій Кравченко розповів про нещодавній поєдинок його команди з київським «Динамо» (1:6), а також про матч Ліги чемпіонів між динамівцями та німецьким клубом.

«Рахунок матчу говорить сам за себе. Він непристойний і водночас болісний. Не хотілося б програвати із таким рахунком. Зрозуміло, нам неприємно, але нічого не вдієш. Зрозуміло, що нинішнє «Динамо» на голову сильніше за «Чорноморець». І я не думаю, що від ситуації, пов'язаної з тим, дозволили б орендованим у столичного клубу футболістам грати проти «Динамо» або не дозволили, щось змінилося б. Те ж саме стосується і гравців, які відсутні через травми. Який би склад у нас не був, нічого б особливо не змінилося. Взяти очки у грі з «Динамо», яке є гарною командою, реально складно. Вона сильніша за «Чорноморець» і фізично, і технічно. У всьому.

Думаю, в УПЛ нині жодна команда не змогла б протестувати «Динамо» належним чином та підготувати до гри з «Баварією». Навіть «Шахтар». Якщо ми говоримо про «Баварію», то на сьогоднішній день вона входить до трійки найкращих команд світу. А може, й сучасності. Поряд з англійськими «Ліверпулем» та «Манчестер Сіті». Ці команди я б назвав футбольними монстрами, справжніми машинами. Машинами з пресингу, інтенсивності. Кожна з них має висококласних футболістів, імена яких нині у всьому світі на слуху».

Нагадаємо, що поєдинок групового турніру Ліги чемпіонів «Динамо» – «Баварія» розпочнеться 23 листопада о 19:45.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.