Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 21 листопада 2021, 00:38
288
0

Майкл К’єза – Шон Бреді. Прогноз і анонс на бій

Спів-головний поєдинок турніру UFC Fight Night 198

| Оновлено 21 листопада 2021, 00:38
288
0
Майкл К’єза – Шон Бреді. Прогноз і анонс на бій
Getty Images/Global Images Ukraine. Майкл К’єза

Бій відбудеться 21 листопада у Лас-Вегасі (штат Невада, США) на міні-арені UFC Apex і буде другим за значимістю на турнірі UFC Fight Night 198. Орієнтовний початок бою – 02:30 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

Ветеран UFC, №6 рейтингу напівсередньоваговиків Майкл К'єза (18-5) на турнірі прийме виклик непереможеного №14 рейтингу Шона Бреді (14-0).

К'єза після повернення в напівсередню вагу виграв чотири бої поспіль, але ця серія була обірвана в серпні Вісенте Луке, який на UFC 265 задушив Майкла у першому раунді. Зазначимо, що за час згаданої переможної серії К'єза виграв у Карлоса Кондита, Дієго Санчеса, Рафаеля Дос Аньоса та Ніла Магні.

Бреді в UFC йде із рекордом 4-0. Цього року він бився одного разу, у березні на турнірі UFC 259 Шон у третьому раунді здолав сабмішном Джейка Метьюза.

Прогноз на бій

На Бреді чекає на перший по-справжньому серйозний тест у кар'єрі. У Бреді чорний пояс із БЖЖ, проте, як греплер К'єза навряд чи гірший, до того ж, на його боці великий досвід.

У стійці Бреді може мати певну перевагу, він є більш різноманітним ударником і має разовий нокаутуючий удар. В цілому, К'єза зі своїм набором навичок виглядає дуже небезпечним суперником для Бреді, але вважаємо, що Шон залишиться непереможеним після UFC Fight Night 198 і здобуде перемогу в непростому для себе поєдинку.

Перемога Бреді за очками

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.