Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 16 листопада 2021, 17:17
1406
0

Україна U-21 – Сербія U-21. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Експерт поділився прогнозом на матч молодіжної збірної України

| Оновлено 16 листопада 2021, 17:17
1406
0
Україна U-21 – Сербія U-21. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
УАФ

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч відбору молодіжного чемпіонату Європи-2023 Україна U21 – Сербія U21.

«У своїй групі Н ми йдемо другими, відстаючи на три очки від іменитих французів. Але навесні у очній зустрічі, я сподіваюся, нам вдасться взяти реванш у поєдинку з Францією та поборотися за лідерство у групі.

Зараз же розпочинається друге коло матчем зі збірною Сербії, яку нам вдалося перемогти у гостях із рахунком 1:0. Ми всі сподіваємося на повторення успіху у матчі-відповіді. Тим більше, у лавах нашої команди є гравці національної збірної. Це Анатолій Трубін із «Шахтаря», Олександр Сирота із «Динамо». Також у молодіжній збірній є Михайло Мудрик та компанія. Група гравців молоді стукає у двері національної збірної. І це дуже добре!

Не бачу сенсу детально аналізувати молодіжку Сербії. Але можу від себе сказати, що на Балканах дуже добре вміють працювати з молоддю. Там завжди ростуть покоління дуже добрих футболістів. Це покоління не є винятком, але буває так, що тренеру непросто привести до спільного знаменника збірну. Футболісти збираються на кілька днів. Я можу лише відзначити, що талановиті балканські футболісти, які перебувають на п'ятому місці, забили лише в одному з п'яти матчів. Вони у чотирьох матчах жодного разу не пробили ворота суперника, хоча серби мають дуже сильних талановитих гравців. Всім добре відомо, що найкращі сербські футбольні таланти оперативно опиняються за кордоном і за певний час виростають у гравців дуже високого рівня. Чимало хлопців із їхньої сьогоднішньої збірної належать низці закордонних клубів. Вони завжди з добрих шкіл і досить талановиті.

Але ми бачили, як національна збірна Сербії потрапила на чемпіонат світу, обігравши нещодавнього чемпіона Європи національну команду Португалії у Лісабоні (2:1).

Так, молодіжка сербів не вразила ворота нашої команди та французів. Але вони не забили також Фарерам та Північній Македонії. Але це їхні проблеми. У нас вже дуже сильний та якісний атакуючий потенціал на чолі з Мудриком, Бондаренком, Криськівим, Судаковим, Супрягою, Очеретьком, Кухаревичем, Ванатом та іншими хлопцями. Вони всі талановиті та амбітні.
Я особисто не сумніваюся у перемозі нашої збірної та щиро бажаю їй успіху. Хлопці на сьогодні вже відчули смак перемоги, багато хто з них грає в основних складах своїх команд. І вони досить вдало грають. Все залежить лише від них. Впевнений, що у хлопців все вийде. Щиро бажаю їм успіху», – сказав Грозний.

Матч Україна U21 – Сербія U21 відбудеться 16 листопада. Початок зустрічі о 18.00.

В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Перес та Анчелотті привітали Луніна після шаленого матчу з Ман Сіті
Футбол | 18 квітня 2024, 18:25 2
ФОТО. Перес та Анчелотті привітали Луніна після шаленого матчу з Ман Сіті

Український воротар допоміг «Реалу» вийти у півфінал Ліги чемпіонів

Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті
Теніс | 19 квітня 2024, 00:45 49
Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті

Марта у трьох партіях обіграла Чжен Ціньвень у 1/8 фіналу турніру WTA 500

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.