Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 10 листопада 2021, 16:06
1806
0

Жіноча збірна України достроково завершила збір у норвезькому Бейтостолені

Через спалах Covid-19 команда продовжить підготовку у Шушені

| Оновлено 10 листопада 2021, 16:06
1806
0
Жіноча збірна України достроково завершила збір у норвезькому Бейтостолені
Федерація біатлону України

Жіноча збірна України з біатлону під керівництвом Уроша Велепца після тижня тренувань у норвезькому Бейтостолені, переїхала до Шушена, де проведе частину вкатки, що залишилася, перед початком сезону.

Спочатку планувалося, що в Бейтостолені команда пробуде до 11 листопада, після чого вирушить до Шушена, щоб взяти участь у традиційних передсезонних стартах Sesongstart Skiskyting.

Однак, через спалах COVID-19 у чоловічій команді було ухвалено рішення переїхати до Шушена на 3 дні раніше, щоб виключити ризики зараження спортсменок.

Як повідомив старший тренер жіночої збірної Урош Велепець, наразі у Шушені перебуває 9 спортсменок. Це Юлія Джима, Олена Білосюк (Підгрушна), Ірина Петренко (Варвинець), Анастасія Меркушина, Катерина Бех, Ольга Абрамова, Надія Бєлкіна, а також Віта та Валя Семеренко, які готуються під керівництвом Григорія Шамрая.

У свою чергу, Дар'я Блашко, яка проводить підготовку з особистим тренером Володимиром Махлаєвим, залишилася тренуватися в Бейтостолені. Там же знаходиться і Ганна Кривоніс, яка після падіння на попередньому зборі в Лівіньо поки що не виконує важкої інтенсивної роботи.

Зазначимо, що у Шушені команда пробуде до 22 листопада, після чого вирушить на етапи Кубка світу та Кубка IBU. У свою чергу, чоловіча збірна України продовжує підготовку в Бейтостолені в карантинному режимі.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.