Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 09 листопада 2021, 21:51
3921
2

Житлобуд-1 - Брейдаблік. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів

Після двох поразок на старті групового турніру харків'янки налаштовані на перемогу

| Оновлено 09 листопада 2021, 21:51
3921
2
Житлобуд-1 - Брейдаблік. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів
ФК Житлобуд-1

У вівторок 9 листопада у Харкові на стадіоні «Металіст» відбудеться поєдинок третього туру групового етапу жіночої Ліги чемпіонів з футболу, в якому чемпіонки України футболістки харківського клубу «Житлобуд-1» прийматимуть команду «Брейдаблік» з Ісландії.

Житлобуд-1

Підопічні Валентини Котик невдало провели перші два матчі у групі В Ліги чемпіонів. У себе вдома українки програли мадридському «Реалу» з рахунком 0:1, пропустивши єдиний гол у першому таймі на 34-й хвилині. А у другому турі в Парижі «Житлобуд-1» зазнав поразки з великим рахунком 0:5 від французького «ПСЖ».

Тому гра з «Брейдабліком» для харківського клубу стане чудовою нагодою для того, щоб завоювати свої перші очки в турнірі та забити прем'єрні голи у ворота суперниць.

Щодо підготовки до майбутнього поєдинку, то минулої суботи харків'янки встигли зіграти перенесений матч 4-го туру чемпіонату України, в якому розгромили львівські «Карпати» 7:3. У переможців тричі відзначилася Ольга Овдійчук, по одному голу забили Біргюл Садікоглу, Ганна Вороніна, Соломія Куп'як та Ірина Кочнева.

Після цієї перемоги футболістки «Житлобуду-1» набрали 24 очки, посідають друге місце у турнірній таблиці національної першості та всього на три бали відстають від лідера турніру іншого харківського клубу «Житлобуду-2».

Брейдаблік

Ісландська команда в перших двох турах групового етапу Ліги чемпіонів теж програла два стартові матчі. Тільки спочатку вона поступилася «ПСЖ» на своєму полі з рахунком 0:2. А потім пропустила п'ять м'ячів у Мадриді від «Реала», не забивши жодного.

Як і «Житлобуд-1», острів'янки пробивалися до основного раунду турніру через кваліфікацію. Спочатку вони виграли у литовському Шяуляї в півфіналі групи 1 у команди «Клаксвік» із Фарерських островів з рахунком 7:0, після чого у фіналі завдали поразки місцевому колективу «Гінтра Університетас» 8:1. В другому раунді «Брейдаблік» зустрічався з хорватським клубом «Осієк». Нічия на виїзді 1:1 та перемога вдома 3:0.

Слід звернути увагу, що з 19 голів, забитих ісландськими футболістками в цих чотирьох матчах, 10 м'ячів на рахунку двох гравців. Шість разів засмучувала воротарів суперниць нападаюча Альбертсдоттір і ще чотири рази півзахисник Магнусдоттір. Також три голи в активі іншого форварда Маккарті та двічі забивала хавбек Антонсдоттір.

Додамо, що «Брейдаблік» є 18-разовим чемпіоном своєї країни. Але цього року (чемпіонат Ісландії проводиться за системою «весна-осінь») посів друге місце, поступившись золотими медалями команді «Валюр».

Статистика зустрічей

У єврокубках «Житлобуд-1» та «Брейдаблік» ще не зустрічалися.

Орієнтовні склади:

«Житлобуд-1»: Гамзе, Алексанян, Шматко, Апанащенко, Басанська, Петрик, Кочнєва, Шевчук, Садикоглу, Бойченко, Овдійчук

«Брейдаблік»: Іварсдоттір, А.Арнадоттір, К.Арнадоттір, Томасдоттір, Халльдоурсдоттір, Цимер, Магнусдоттір, Антонсдоттір, Гергсдоттір, Маккарті, Альбертсдоттір

9 листопада, вівторок

«Житлобуд-1» – «Брейдаблік»
Харків. Стадіон «Металіст». 19:45
Арбітр: Рієм Хуссейн (Німеччина)
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стали відомі оцінки Довбика та Циганкова за історичний матч із Барселоною
Футбол | 04 травня 2024, 22:25 3
Стали відомі оцінки Довбика та Циганкова за історичний матч із Барселоною

«Жирона» обіграла «синьо-гранатових» 4:2 та вперше в історії вийшла до Ліги чемпіонів!

Гармаш провів 400-й матч в українській кар'єрі
Футбол | 05 травня 2024, 01:12 0
Гармаш провів 400-й матч в українській кар'єрі

На найвищому рівні Гармаш дебютував у жовтні 2007 року

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Peters1959
А чистая победа гостей за 2,2?верняк?
mayakovskiy1
очень смешной прогноз)) Ну серьезно. При всем уважении фора -1.5 на исландок это подарок.