Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 09 листопада 2021, 16:52
479
0

У Польщі пройде Світовий фінал Red Bull BC One

Турнір збере найкращих бі-боїв та бі-гьорлс світу

| Оновлено 09 листопада 2021, 16:52
479
0
У Польщі пройде Світовий фінал Red Bull BC One
redbull.com. B-Girl Kim

6 листопада найкращі світові бі-бої та бі-гьорлз зустрінуться у Ерго Арені в Гданську,де відбудеться щорічне глобальне 1х1 змагання з брейкінгу Red Bull BC One.

Чемпіонат транслюватиметься у прямому ефірі на Red Bull TV і каналах Red Bull BC One у YouTube та Facebook, тож українці зможуть долучитись до події та вболівати за українську представницю змагання.

Після довгих місяців підготовки і численних відбіркових сайферів, що проводились протягом року по всьому світу, погляди світової спільноти прикуті до найкращих танцюристів, які продемонструють свою майстерність у брейкінгу. Фінал обіцяє бути приголомшливим: кращі 16 бі-боїв та 16 бі-гьорлз планети, які шалено прагнуть перемогти, покажуть усі свої найкращі творчі навички, нові фішки, несподівані комбінації та силу характеру, щоб здобути пояси чемпіона та чемпіонки Red Bull BC One 2021.

Red Bull BC One – знакова подія у хіп-хоп культурі, яка сприяє розвитку брейкінгу, водночас поважаючи оригінальний формат битв один на один. Це найбільше міжнародне змагання у цьому стилі, на якому щороку тисячі брейкерів із різних країн борються за можливість виступити на світовому фіналі.

Починаючи з 2004 року, Red Bull BC One провів 17 Світових Фіналів у великих містах різних країн світу. Цьогоріч захід збирає місто Гданськ (Польща). Змагатимуться на ньому 16 бі-боїв та вперше повна сітка дівчат - 16 бі-гьорлз. По 12 хлопців та дівчат запрошені організаторами (Wildcard), і ще чотири бі-боя та чотири бі-гьорлс визначаються за підсумками Last Chance Cypher, який проводиться напередодні серед усіх національних переможців.

Понад 50 брейкінг-танцівників з різних країн змагаються за ці останні вісім місць.

9 жовтня в Україні відбувся етап даного чемпіонату – Red Bull BC One Cypher Ukraine, в якому визначили найкращих українських бі-боя ті бі-гьорл – B-Boy Kuzya та B-Girl Kim, які полетіли у Гданськ, щоб вже там продовжити боротьбу за світове чемпіонство.

Вчора, 4 листопада, разом з переможцями усіх інших країн вони взяли участь у Last Chance Cypher, за підсумками якого стали відомі імена щасливчиків, що 6 листопада змагатимуться у Світовому Фіналі. Last Chance Cypher зібрав насправді найсильніших представників брейкінг-сцени світу, і серед них українці Kuzya і Kim гідно представили свій стиль та вміння та пройшли до ТОП16, однак потрапити в прохідні чотири слоти, на жаль, нікому з них не вдалося.

 

Український B-Boy Kuzya (в світлій футболці) поступився у чвертьфіналі відбору

 

B-Girl Kim також не вистачило одного кроку, щоб виступити у Світовому фіналі

Та серед учасників, які пройшли до Світового фіналу, є ще одна українка – B-Girl Stefani, яка родом з Харкова, але на цьогорічному чемпіонаті вона представляє Великобританію, де перемогла у Національному відборі. Також до програми триденних активностей чемпіонату організатори запросили і інших українських бі-боїв, серед них відомий та шанований у світі B-Boy Intact, який проведе майстер-клас, візьме участь у дискусійній панелі, а також судитиме командні батли.

Учасники Світового Фіналу Red Bull BC One 2021

Бі-боі:


Sunni (Великобританія), Wild Jerry (Білорусь), Zoopreme (Данія), Shigekix (Японія), Lagaet (Франція), Phil Wizard (Канада), Thomaz (Польща), Flea Rock (США), TawfiQ (Нідерланди), Bart (Бразилія), Xak (Іспанія), Gun (Росія), та чотири переможця Last Chance Cypher: Lee (Нідерланди), Nori (Японія), Amir (Казахстан), Johnny Fox (Іспанія).

Бі-гьорлз:

Sidi (Греція), Kastet (Росія), San Andrea (Франція), Yell (Південна Корея), Madmax (Бельгія), Luma (Колумбія), Paulina (Польща), Ram (Японія), Ami (Японія), Carito (Аргентина), Logistx (США), Nadia (Росія), та чотири переможниці Last Chance Cypher: Ayumi (Японія), Fanny (Франція), Stefani (Великобританія), Vavi (Росія).

Судити цьогорічний Світовий Фінал змагання буде триразовий чемпіон світу Red Bull BC One B-Boy Menno, родом з Нідерландів. До нього приєднаються всесвітньо відомі Бі-Бої El Nińo (США) і Kleju (Польща), а також Бі-Гьорлс Beta (США) і Sarah Bee (Франція).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.