Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 07 листопада 2021, 14:44
658
0

Френкі Едгар – Марлон Вера. Прогноз і анонс на бій

Поєдинок турніру UFC 268

| Оновлено 07 листопада 2021, 14:44
658
0
Френкі Едгар – Марлон Вера. Прогноз і анонс на бій
Getty Images/Global Images Ukraine. Френкі Едгар

Бій відбудеться 7 листопада у Нью-Йорку (США) на арені «Madison Square Garden» та стане частиною головного карду турніру UFC 268. Орієнтовний початок бою – 05:00 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

Колишній чемпіон UFC у легкій вазі Френкі Едгар (24-9-1) проведе бій у найлегшому дивізіоні, де він у рейтингу UFC посідає 8-е місце проти №13 рейтингу Марлона Вери (19-7-1).

Едгар почав опускатися у вазі у 2013 році, після трьох невдалих тайтл-шотів у напівлегкій вазі він вирішив понизитися до найлегшого дивізіону. Френкі дебютував у новій вазі у серпні 2020 року, вигравши роздільним рішенням суддів у Педро Муньоса. У лютому Едгар зазнав першої поразки у найлегшій вазі, будучи нокаутованим за 28 секунд Корі Сендхагеном коліном у стрибку. В останніх чотирьох боях рекорд Едгара складає 1-3.

Вера у серпні минулого року голосно заявив про себе, коли завдав першої поразки Шону О'Меллі, нокаутувавши топ-проспекта. Потім еквадорець отримав бій проти екс-чемпіона UFC у напівлегкій вазі Жозе Алдо та програв бразильцю у грудні за очками. Програш Вера закрив у червні перемогою одноголосним суддівським рішенням над Дейві Грантом.

Прогноз на бій

Едгар колись вважався бійцем із гранітним підборіддям, але за останні роки він тричі програвав нокаутом. Едгар за рахунок досвіду та техніки має непогані шанси переграти більшого та фізично потужного Веру.

Вера — непоганий ударник із пристойною міццю та відмінною здатністю тримати удари, йому вигідніші розміни у стійці, де він матиме шанс нокаутувати Едгара. Для Едгара це буде, мабуть, непростий бій, але все ж таки ветеран повинен перемагати на картках суддів, якщо він буде максимально обережним.

Перемога Едгара за очками

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів
Футбол | 19 квітня 2024, 10:17 1
Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів

Португалець виділив єдиний клуб, який очолював у своїй кар'єрі

ОФІЦІЙНО. Ігор Потеря проведе бій на турнірі UFC 301
MMA | 18 квітня 2024, 23:09 0
ОФІЦІЙНО. Ігор Потеря проведе бій на турнірі UFC 301

Суперником українця буде бразилець Мішель Перейра

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.