Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

CS2
| Оновлено 08 листопада 2021, 20:13
5240
0

На вихідних пройде фінал найбільшого турніру з CS:GO

Призовий фонд турніру 2 млн. доларів

| Оновлено 08 листопада 2021, 20:13
5240
0
На вихідних пройде фінал найбільшого турніру з CS:GO

Вже цього тижня, 7 листопада, у Стокгольмі відбудеться фінал головного кіберспортивного турніру року з дисципліни CS:GO – PGL Major Stockholm із призовим фондом два мільйони доларів, а також очками BLAST Premier та ESL Pro Tour.

Згідно з розкладом, у суботу пройдуть півфінали турніру, а найкращі команди зустрінуться у вирішальному матчі вже у неділю. Нагадаємо, партнером україномовної та російськомовної трансляцій виступає найбільший кіберспортивний букмекер Parimatch.

Заключний чвертьфінал відбудеться у п'ятницю, у ньому Natus Vincere побореться з Team Vitality. Нещодавно це було дуже непередбачуване протистояння, але Natus Vincere стали потужнішими і тепер є головними претендентами на титул чемпіонів. А s1mple цілком може стати найкращим гравцем світу. NAVI на мейджорі не програли жодної карти і поки що складно сказати, чи зможуть французи нав'язати їм боротьбу. Так, Team Vitality піднялися в топ-3, але й на мейджорі, і до цього турніру чергували успіхи з поразками.

PGL Major Stockholm вже подарував нашим уболівальникам кілька приємних результатів. Зокрема, вперше з 2016 року до плей-оф мейджора з CS:GO потрапили три колективи з СНД (Natus Vincere, Gambit Esports та Virtus.pro). Минулого разу це траплялося на ESL One Cologne 2016.

Entropiq теж могли опинитися у плей-оф, але у вирішальному матчі поступилися Team Vitality. При цьому екс-капітан Natus Vincere Данило Zeus Тесленко відзначив Entropiq у твіттері: “Хотів похвалити цих хлопців та їхні виступи. Ви молодці, мужички”.

Без сумнівів, на нас чекають дуже спекотні матчі у ці вихідні. Та й вирішальні поєдинки чвертьфіналу в п'ятницю ввечері також варто подивитися. Одним словом, вривайтеся у трансляції та вболівайте за свої улюблені команди!

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Італія випередила Іспанію й вийшла на 2-ге місце
Футбол | 03 травня 2024, 23:59 17
Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Італія випередила Іспанію й вийшла на 2-ге місце

Україна в рейтингу УЄФА посіла остаточну 18-ту позицію

Гол і асист Довбика, шедевр від Порту. Жирона знову здолала Барселону
Футбол | 04 травня 2024, 21:31 72
Гол і асист Довбика, шедевр від Порту. Жирона знову здолала Барселону

Команда Мічела достроково виборола путівку до Ліги чемпіонів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.