Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Єврокубки
| Оновлено 04 листопада 2021, 18:55
1233
0

СК Прометей – Вітеос. Прогноз та анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів

Підопічні Івана Пєткова дуже близькі до того, щоб вийти до групового етапу турніру

| Оновлено 04 листопада 2021, 18:55
1233
0
СК Прометей – Вітеос. Прогноз та анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів
СК Прометей

У четвер, 4 листопада, волейболістки СК «Прометей» у Запоріжжі проведуть повторний матч третього раунду кваліфікації жіночої Ліги чемпіонів. Їхніми суперницями знову буде швейцарська команда «Вітеос».

СК «Прометей»

Чинні чемпіонки України у першій зустрічі, що відбулася в гостях у місті Невшатель тиждень тому, зробили вагомий крок до загальної перемоги в цьому протистоянні. Вони виграли тоді з рахунком 3:0, показавши впевнену гру та здолавши своїх опоненток за всіма показниками. І тепер, щоб вперше в історії клубу потрапити до групового етапу Ліги чемпіонів, їм достатньо взяти в домашньому поєдинку дві партії. Тоді вони виконають головне завдання та завоюють путівку до наступного раунду.

Загалом, треба зазначити, що прогрес волейболісток СК «Прометей» порівняно з початком сезону очевидний. У чемпіонаті країни підопічні Івана Пєткова здобули шість перемог поспіль із загальним співвідношенням партій 18 - 1. Явно додали практично всі гравці основного складу, але особливо це помітно по кубинській діагональній Хейді Казановій. На даний момент вона є лідером команди за кількістю набраних очок та продовжує додавати. Також вдало діють центральні блокуючі Діана Мелюшкіна та Нася Димитрова, догравальниці Богдана Анісова та Катерина Дудник, зв’язуюча Лора Кітіпова та ліберо Жанна Тодорова.

Хотілося б вірити, що й в повторному матчі команда із Дніпропетровської області зможе нав'язати суперницям свою гру і виконає поставлене перед нею головне завдання.

«Вітеос»

Щодо чемпіонок Швейцарії, то вони теж мають непоганих гравців, причому є серед них відразу три легіонерки зі США. Всі вони - догравальниці Тіата Скамбрай та Кіра Холт, а також центральна блокуюча Жасмін Гросс - виходили на майданчик у першій грі, але проявити себе у всій красі не зуміли.

Цілком можливо, що у Запоріжжі ми побачимо зовсім інший «Вітеос», агресивніший та результативніший в атаці. Тим більше, що перемагати команда вміє, і це вона неодноразово доводила як у чемпіонаті своєї країни, так і в матчах єврокубкових турнірів.

Статистика матчів

СК «Прометей» та «Вітеос» провели між собою лише один матч, який відбувся минулого тижня. Українки його виграли з рахунком 3:0. 

Сделать ставку Зробити ставку
1xBet  
  • 1.001
  • 24.0
Сделать ставку Зробити ставку

4 листопада, четвер

СК «Прометей» – «Вітеос»
Запоріжжя. Палац спорту «Юність». 19:00
Трансляція на телеканалі «Xsport»
СК ПРОМЕТЕЙ - ВІТЕОС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 3:0

 

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.