Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Єврокубки
| Оновлено 03 листопада 2021, 19:45
2719
0

Трефл Сопот – Київ-Баскет. Прогноз та анонс на матч Кубка Європи ФІБА

Кияни завершують серію виїзних поєдинків у єврокубку

| Оновлено 03 листопада 2021, 19:45
2719
0
Трефл Сопот – Київ-Баскет. Прогноз та анонс на матч Кубка Європи ФІБА
ФБУ

Зустріч «Трефл Сопот» - «Київ-Баскет» відбудеться в середу, 3 листопада, в Польщі. Початок гри о 20.00 за київським часом.

Грою проти середняка чемпіонату Польщі «Київ-Баскет» відкриває для себе друге коло групового турніру Кубка Європи ФІБА та одночасно завершує затяжний період гостьових матчів на міжнародній арені. Після закінчення поєдинку в Сопоті столичні баскетболісти мають зіграти лише дві домашні гри.

Загалом першу половину групового турніру підопічні Айнарса Багатскіса провели непогано. Дві непрості перемоги над основними конкурентами з Польщі та Ізраїлю створили для українського клубу непоганий плацдарм для впевненого виходу з групи, тільки ось усе зіпсувала невдача у Болгарії на минулому тижні. Поразка від «Рілскі» показала, що вся боротьба для «Київ-Баскету» ще попереду.

Також попереду вона і для польського «Трефл Сопота», який слідом за невдачею в столиці України обіграв вдома болгарський «Рілскі» – 90:81, а після цього також на домашньому паркеті зазнав поразки від «Хапоеля» з Ейлата – 85:88. Наразі поляки з однією перемогою в активі та двома поразками в пасиві зовсім небагато відстають від «Київ-Баскета» і розташувалися в турнірній таблиці одразу за українським колективом. Таким чином, найближчий поєдинок автоматично стає дуже важливим з турнірної точки зору для обох команд.

Перша гра між клубами відбулася на домашньому паркеті «Київ-Баскета» тринадцятого жовтня. І у ній дуже непросту перемогу над своїм опонентом здобув український клуб – 69:68. Тепер поляки в разі такого ж мінімального успіху можуть наздогнати «Київ-Баскет» в особистому протистоянні, а перемога з перевагою в два очки та більше дозволить баскетболістам із Сопота обійти наш клуб у турнірній таблиці.

Порівняно з київським поєдинком «Трефл Сопот» не зазнав кадрових змін. Нових трансферів та відрахувань у команді не було, а тон на майданчику, як і раніше, задає пара легіонерів у задній лінії. Найкращим бомбардиром клубу в єврокубку є захисник збірної Нідерландів Яннік Франке (15 очок у середньому за гру). Зовсім трохи йому поступається американець Брендон Янг (14,8 набраних пунктів у міжнародних поєдинках), який перейшов до табору польського клубу саме з «Київ-Баскета».

А ось у чемпіонаті Польщі справи у суперника «Київ-Баскета» зіпсувалися. З часів поєдинку з українським клубом «Трефл Сопот» провів у внутрішній першості три матчі та у всіх трьох зазнав поразок. Такий невдалий відрізок не міг не вплинути на турнірне становище і на даний момент колектив із Сопота посідає десяте місце у своєму національному чемпіонаті.

Поєдинок із «Трефл Сопотом» матиме велике значення для «Київ-Баскета». Успішний виїзд до Польщі дозволить киянам компенсувати невдачу в Болгарії та підніме шанси підопічних Айнарса Багатскіса на вихід із групи до дуже великих. У свою чергу, поразка катастрофою не стане, але максимально ускладнить життя київському клубу в останніх турах групового етапу.

Команди

Ігри

Перемоги

Поразки

М´ячи

Різниця

Очки

1. Хапоель Ейлат

3

2

1

260:257

+3

5

2. Київ-Баскет

3

2

1

235:242

-7

5

3. Трефл Сопот

3

1

2

243:238

+5

4

4.Рілскі

3

1

2

263:264

-1

4

3 листопада

«Трефл Сопот» (Польща) – «Київ-Баскет» (Україна)

«Хапоэль Ейлат» (Ізраїль) – «Рілскі» (Болгарія)

Прогноз Sport.ua: перемога «Київ-Баскета»

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Рим не встояв. Баєр без проблем обіграв Рому
Футбол | 03 травня 2024, 00:06 11
Рим не встояв. Баєр без проблем обіграв Рому

Перший півфінальний матч Ліги Європи казкова команда Хабі Алонсо залишила за собою на чужому полі

ВІДЕО. Філадельфія врятувалася від поразки завдяки кидку від логотипа
Баскетбол | 01 травня 2024, 08:54 0
ВІДЕО. Філадельфія врятувалася від поразки завдяки кидку від логотипа

Тайріз Максі зрівняв рахунок за 8,1 секунди до сирени

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.