Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Баскетбол в Європі
| Оновлено 01 листопада 2021, 13:36
473
0

Артем ПУСТОВИЙ: «Задоволений тим, як граю у Гран Канарії»

Центровий «Гран Канарії» прокоментував успішний старт сезону з новою командою

| Оновлено 01 листопада 2021, 13:36
473
0
Артем ПУСТОВИЙ: «Задоволений тим, як граю у Гран Канарії»
БК Гран Канарія

Гравець збірної України та «Гран Канарії» Артем Пустовий поділився враженнями від цього сезону в іспанській лізі.

«Мої очікування від команди та міста цілком виправдалися. Це класне місто і хороший клуб з відмінною організацією. Тож я дуже задоволений перебуванням тут. Спочатку я приїхав сам і було трохи незвично жити на острові. І навіть потім, коли приїхала моя сім'я, то перший час їм теж було некомфортно. Але зараз все добре, ми до всього звикли. Тут круто!

Адаптація в колективі в принципі пройшла добре і я навіть не помітив, як швидко це сталося. Я вже сьомий рік в Іспанії і тому коли ти вже знаєш більшість гравців і клубів, то це відбувається нескладно. Загалом швидко адаптувався і подружився з командою. Всі хлопці були дружні до мене, тому адаптація на паркеті пройшла швидко і добре. 

В рівні «Барси» та «Канарії» як організацій якихось особливо великих відмінностей я не бачу. Просто те, що «Барселона» грає Євролігу  - дається взнаки. А в плані клубної структури все плюс-мінус те саме. 

Моя особиста мета тут - довести, що я можу грати на цьому рівні успішно, і показувати хороший результат з командою. Після 3 років, коли я дуже мало грав у «Барселоні» це для мене дуже важливо. Я задоволений тим, як граю. Але не на сто відсотків, звичайно ж. Десь можна було більше викластися, десь прийняти краще рішення. А так, в цілому, сезон для мене розпочався добре. Звичайно, було декілька провальних ігор, але я працюю над тим, що б повернути свою максимальну форму, яка у мене була, наприклад, в «Обрадойро».

Мій матч проти «Реала»? Це  була дуже важлива гра, в якій ми здобули перемогу. Виграти у цього клубу - дуже хороший показник для нас. Але насправді я не замислювався над тим, щоб забити більше за всіх або зіграти краще за всіх. Я просто хотів допомогти своїй команді і викладався на паркеті на максимум», - сказав Пустовий.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.