Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Святослав МИХАЙЛЮК: «Намагаюся найкраще проявити себе»

Захисник «Торонто» прокоментував успішну гру в НБА

Святослав МИХАЙЛЮК: «Намагаюся найкраще проявити себе»
НБА. Святослав Михайлюк

Український баскетболіст Святослав Михайлюк провів свій найрезультативніший матч у сезоні 2021/22.

Михайлюк набрав 16 очок, зробив 4 підбирання у матчі з «Індіаною» (97:94). Українець прокоментував цей матч.

«Я підходжу до кожного матчу з однаковим настроєм. Команда перемогла. Намагаюся найкраще проявити себе. Не важливо, чи граю я одну хвилину або 20, 30, 40 хвилин. Просто виконую свою роботу. Я відчуваю, що тренерський штаб та одноклубники цінують мою щоденну роботу та знають мої здібності. Потрібно проявляти себе у кожному матчі. При переході до нової команди завжди потрібен час на адаптацію. Багато нових партнерів, тож мені потрібно пристосуватися до гри кожного з них. Потрібно вивчити їхній стиль, рухи. На це завжди йде якийсь час. Всі гравці у нашій команді слухають один одного та підлаштовуються під потреби партнера. У колективі гарна хімія.

Ми добре рухаємо м'яч, у команді немає егоїстів, кожен гравець має менталітет переможця. Всі гравці викладаються по максимуму та показують свої найкращі якості на майданчику. «Торонто» - молода команда, але ми граємо з старанністю, намагаємося вивчити один одного. Ми все ще вчимося, багато чого треба зробити. Потрібно виграти якнайбільше матчів і намагатися якнайкраще проявити себе», - сказав Михайлюк.

 

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vital
Раніше після таких вью у Святослава наступав тривалий спад у грі. Подивимося далі що там змінилося в Михайлюка в плані стабільності хороших виступів, чи є покращення.