Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1173
0

Ілля ЗАБАРНИЙ: «Сидорчук здобув три очки для Динамо»

Футболіст київського клубу поділився враженнями про перемогу над «Маріуполем» (3:2)

Ілля ЗАБАРНИЙ: «Сидорчук здобув три очки для Динамо»
ФК Динамо Київ. Ілля Забарний

Центральний захисник київського «Динамо» Ілля Забарний прокоментував перемогу над «Маріуполем» (3:2) у поєдинку 13-го туру УПЛ.

- Мірча Луческу не був задоволений другим таймом у виконанні команди в кубковому матчі проти «Маріуполя», кінцівка сьогоднішнього поєдинку також вийшла нервовою...
- Так, як сказав Містер, ми провели другий тайм кубкової гри не дуже добре. Сьогодні виходили на поле з зовсім іншим настроєм, розуміючи, що матч буде важким. Думаю, головне, що здобули сьогодні три очки.

- «Маріуполь» йде на останньому місці в чемпіонаті, але дав бій і міг забити навіть більше двох м'ячів. Сьогодні на перший план вийшов настрій, а не клас?
- Мені здається, «Маріуполь» незаслужено перебуває на останньому місці. Це гарна команда. Можливо, вони багато пропускають через брак досвіду, і тому у них справи в чемпіонаті йдуть не найкращим чином. Але не сказав би, що гра цієї команди заслуговує на останню позицію. Ми мали не програти суперникам у бажанні. Не реалізовували свої моменти, і внаслідок цього отримували контратаки на свої ворота, і «Маріуполь» мав шанси нам забити.

- Сьогодні Сидорчуку аплодували навіть місцеві вболівальники. У чому секрет його «гармати», він відпрацьовує на тренуваннях дальні удари?
- Не скажу, що Сергій відпрацьовує удари додатково. Його голи – це були ігрові моменти, можна сказати, що він здобув сьогодні три очки для команди. Вітаю його.

- Подвійний виїзд до Маріуполя, далі – матчі з «Барселоною» та «Ворсклою», що претендує на єврокубки. Це найскладніший відрізок в осінній частині чемпіонату?
- Ми вже звикли до такого ритму, адже й минулого року грали в аналогічному графіку. Нічого складного у цьому немає. Так само продовжуватимемо готуватися та налаштовуватися на ігри.

- Такий графік якось позначається на тренувальному процесі та відновленні?
- Ні, у нас все за планом – відновлення, передігрове тренування, гра. Думаю, всі вже звикли до такого ритму, у нас все гаразд.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.