Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 28 жовтня 2021, 13:29
111
0

Словник англійських термінів у букмекерів

Короткий словник популярних англійських термінів, які використовуються букмекерськими конторами

| Оновлено 28 жовтня 2021, 13:29
111
0
Словник англійських термінів у букмекерів

У світі букмекерів використовується широка і досить специфічна термінологія. І досі багато контор з цікавими пропозиціями досі не мають русифікованої версії офіційного сайту. Розуміючи, що це не завжди зупиняє наших азартних людей, журналісти зробили короткий "тлумачний словник" із перекладом тих основних термінів, з якими фактично неминуче доведеться зіткнутися тим, хто "штурмуватиме" подібні ресурси.

Що запитуватимуть під час реєстрації:

  • Join - приєднатися, тобто зареєструватися
  • Open account – відкрити свій персональний рахунок

Title — звернення, яке гравець хоче використати, звертаючись до нього. Як правило, це класичні "містер" і "місіс", але поступово це питання виводять з обороту як не найкоректніше

Name – ім'я. При цьому часто вказують "First name" - ім'я у нашому вузькому розумінні, наприклад, "Василь", і "Last name", тобто прізвище. По-батькові іноземні БК не використовують.

Gender – стать. У цьому питанні потрібно проставляти Male, якщо чоловіча, і Female, якщо жіноча. Знову ж таки, у наш час від нього починають теж відмовлятися.

Також під час реєстрації потрібно прописати свою адресу. Причому букмекера цікавить Country of residence, тобто не рідна країна, а та, де зараз проживає гравець. Далі вказують County/State – у нашому випадку край чи область, Town/City – місто проживання, Zip code – актуальний поштовий індекс. Втім, все спілкування давно йде електронною поштою та іншими інтернет-каналами.

Важливо уважно поставитися до ще однієї групи - власне, дані користувача. Як правило, Customer ID - це ідентифікаційний номер, що генерується автоматично, і його потрібно зберегти. Далі потрібно визначитися з Username (ім'ям) та Login (логіном користувача)

Терміни, що використовують при введенні та виведенні коштів

Currency - сама валюта рахунку.

Deposit - як відомо з буквального прочитання, це "депозит", тобто введення коштів. Іноді використовують варіант із "Pay in". Зворотня операція, висновок потрібно шукати через опцію "Withdraw" (або "Pay out")

Ставки та їх оформлення

Odds — коефіцієнти у широкому сенсі. Як правило, за умовчанням вони подані як десяткові, стандартні (тобто Decimals), але в деяких конторах потрібно переходити на них через "Settings".

Stake – сума самої ставки. Також зустрічається термін Amount. Визначившись із нею, гравець повинен клікнути на Confirm - "підтвердження". Пари можуть мати форму Single, тобто ординари, і Combo - експреси.

Але перед тим, як ритися зі словником, все ж таки зайдіть у вже згадані налаштування - "Settings", і перевірте розділ "Languages", де представлені всі доступні мови. Може, там все ж таки з'явилася російська...

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.