Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 24 листопада 2021, 07:25
165
0

Системи коефіцієнтів, які використовують азіатські букмекери

Азіатські коефіцієнти: різновиди систем

| Оновлено 24 листопада 2021, 07:25
165
0
Системи коефіцієнтів, які використовують азіатські букмекери

Багато букмекерів спільного, де б вони не знаходилися. Але є й регіональна специфіка, перш за все, щодо системи коефіцієнтів, що застосовуються в роботі. Насамперед це стосується Азії, де переважають моделі, не характерні для європейських "колег". І, заходячи на сайти таких онлайн-закладів, важливо знати, як правильно, без помилок, переводити їх у більш звичний формат.

Гонконзька система

Популярна насамперед у цій маленькій, але активній у плані бізнесу країні. Іноді її можна знайти у букмекерів із низки провінцій, або, можливо, окремих міст "материкового" Китаю. Така система максимально близька до десяткової, що зрозуміла клієнтам у світі загалом, у тому числі й у пострадянському регіоні. Більш того, гонконгський коефіцієнт від звичного відрізняється на одиницю, яку просто потрібно відібрати. Тобто 2,2 у європейській конторі перетворюється на 1,2. І навпаки, 0,52 азіатського варіанта слід читати як 1,52. І, поставивши 100 доларів за гонконзькою формулою під 1,5, беттор отримає 250 доларів, з яких 150 складе чистий дохід.

Індонезійська система

Індонезійський метод базується на американському (де плюсове котирування показує, яку суму може скласти чистий виграш за парі в 100 доларів, а мінусова - це сума, яку ставлять для отримання виграшу рівно сотню "баксів"). Але в цій азіатській країні все ділиться ще на 100. Тобто "американськи" -200 або +150 перетворюються на Індонезії на -2.0 і +1.5. Негативний варіант у цьому випадку показує, скільки потрібно поставити для виграшу 1 долар/рубль/євро (у валюті рахунку). Позитивний коефіцієнт свідчить про чистий прибуток за ставці 1 одиницю застосовуваної валюти.

Малайзійська система

Цей варіант завжди менше або дорівнює одиниці. Негативний варіант показує суму парі, необхідну для отримання чистого виграшу у розмірі 1-го долара/рубля/євро. Якщо у такій конторі щось виставлено " -0,3 " , отже, поставивши 30 копійок, у разі правильного прогнозу можна отримати рівно 1 одиницю чистого доходу. Позитивний коефіцієнт показує ту суму чистого виграшу, що вийде під час укладання парі у розмірі 1 долара/рубля/євро. І, бачачи котирування у розмірі "+0.4", гравець повинен розуміти, що на кожен поставлений долар буде отримано чистий виграш у розмірі 40 центів.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

АНЧЕЛОТТІ: «Пенальті – азартна гра. Довіряв Луніну, який був спокійним»
Футбол | 18 квітня 2024, 02:05 4
АНЧЕЛОТТІ: «Пенальті – азартна гра. Довіряв Луніну, який був спокійним»

Карло коротко прокоментував серію пенальті у матчі «Манчестер Сіті» – «Реал»

Перес привітав Луніна і ухвалив рішення щодо продовження контракту українця
Футбол | 18 квітня 2024, 08:35 5
Перес привітав Луніна і ухвалив рішення щодо продовження контракту українця

Флорентіно залишився явно у захваті від гри Андрія у поєдинку Манчестер Сіті – Реал

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.