Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
4054
3

ХІРН: «Усик здатний зводити Вайлдера в школу, але може бути нокаутованим»

Промоутер Ентоні Джошуа - про непередбачуваність боїв з американцем

ХІРН: «Усик здатний зводити Вайлдера в школу, але може бути нокаутованим»
Getty Images / Global Images Ukraine. Деонтей Вайлдер

Едді Хірн, промоутер екс-чемпіона світу в надважкій вазі Ентоні Джошуа (24-2, 22 КО) заявив, що поєдинки Деонтея Вайлдера (42-2-1, 41 КО) проти будь-якого з боксерів були б цікавими.
 
«Я думаю, що люди хочуть побачити Вайлдера проти будь-якого суперника. Його бої ніколи не будуть поганими. Він або закінчить поєдинок на спині, або сам когось нокаутує. Ділліан Вайт зробив би те ж саме, що і Тайсон Ф'юрі, адже він би виявився занадто великим і потужним. Втім, Вайт також міг би потрапити у нокаут. Ділліан навалювався б на Вайлдера, бив би і позбавляв його сил. Вайт без проблем може пройти 12 раундів в хорошому темпі.
 
Мені здається, що стиль Ентоні Джошуа занадто комбінаційний і технічний для Вайлдера, однак він теж міг би опинитися в нокауті. Олександр Усик здатний зводити Вайлдера в школу, але також міг би потрапити у нокаут. У Деонтея завжди будуть шанси в будь-якому бою, в якому він бере участь», - сказав Хірн.

Оцініть матеріал
(36)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dikcher
Если в Вайта Дениска еще и может попасть, хоть и мало вероятно, то ни в Джошуа ни в Усика он этого сделать не сможет от слова совсем.