Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 18 сiчня 2022, 01:17
5043
1

Україна - Франція. Прогноз та анонс на матч кваліфікації ЧЄ

Наша збірна приймає Олімпійського чемпіона Токіо

| Оновлено 18 сiчня 2022, 01:17
5043
1
Україна - Франція. Прогноз та анонс на матч кваліфікації ЧЄ
ФГУ

Поєдинок Україна - Франція відбудеться в неділю, 10 жовтня, в Сумах. Початок зустрічі о 18:00. В прямому ефірі матч покажуть телеканали «Xsport» та «Спорт 1».

Минулий четвер став одним з кращих днів для українського жіночого гандболу за останні кілька років. Після програшів командам рівня Швейцарії та Словаччини в минулих кваліфікаціях наша національна збірна на виїзді здолала дуже сильну збірну Хорватії.

Матч проти балканок українкам вдався. Після невдалого початку поєдинку наша збірна зібралася і спочатку загальмувала падіння, а в другій тридцятихвилинці і зовсім наздогнала маститих суперниць. Достатньо сказати, що свій перший гол у другій половині зустрічі хорватки закинули лише на п'ятнадцятій хвилині тайму. Далі на майданчику були гойдалки і у важкій боротьбі українські гандболістки зуміли схилити шальки терезів на свою користь.

За гру проти хорваток похвали заслуговує вся команда. Хтось вніс більш істотний внесок у перемогу, хтось зіграв не так впевнено, але все гандболістки з палаючими очима билися за перемогу і були нагороджені за старання. До речі, вікторія нашої збірної стала єдиним сенсаційним результатом у всьому першому турі відбору на континентальну першість.

Після несподіваної перемоги над хорватками нашій команді належить зіграти з ще більш серйозним суперником. До нас в гості приїжджає збірна Франції - переможець нещодавніх Олімпійських ігор в Токіо. Одного тільки цього факту достатньо, щоб зрозуміти рівень суперника. Крім перемоги на Олімпіаді, на рахунку француженок два тріумфи на Чемпіонатах світу (2003 і 2017 роки) і один титул переможців європейської континентальної першості (2018).

Перед стартом відбору до Чемпіонату Європи-2022 Європейська Федерація Гандболу (ЄГФ) у своєму традиційному «рейтингу сили» поставила збірну Франції на перше місце серед всіх європейських збірних і триколірні вже з першого туру почали доводити справедливість цього розкладу.

На старті кваліфікації француженки у себе вдома просто розгромили досить міцну збірну Чехії - 38:22. Уже після першого тайму господарки створили пристойний гандикап в сім м'ячів, а в подальшому тільки збільшували різницю в рахунку. При цьому в другому таймі головний тренер француженок випустив на майданчик резервісток і відверто награвав склад і комбінації, але навіть таке послаблення не допомогло чешкам уникнути цілковитого розгрому.

Варто відзначити, що збірна Франції на старті нового олімпійського циклу влаштувала оновлення команди. Так, на поєдинки з Чехією і Україною керманич француженок Олів'є Крюмбольц викликав тільки сім переможниць ігор в Токіо, серед яких виділяється найкраща лінійна минулої Олімпіади Паулетта Фоппа. У свою чергу, ліва крайня Лора Філіпп і розігруюча Грас Зааді, які також стали кращими в Токіо на своїх позиціях, не беруть участі в стартових поєдинках європейського відбору.

Звичайно, збірна України серйозно підняла планку очікувань після сенсаційної перемоги над хорватками. Однак Франція на даний момент є просто «титаном» світового гандболу і відібрати у неї очки важко навіть топовим збірним. Залишається розраховувати на гідний виступ наших гандболісток проти дуже сильного суперника і порадіти за сумських уболівальників, які на власні очі зможуть побачити тріумфатора нещодавніх Олімпійських ігор.

Команди

Ігри

Перемоги

Нічиї

Поразки

М´ячі

Різниця

Очки

1.Франція

1

1

0

0

38:22

+16

2

2. Україна

1

1

0

0

23:22

+1

2

3. Хорватія

1

0

0

1

23:22

-1

0

4.Чехія

1

0

0

1

22:38

-16

0

10 жовтня

Україна – Франція

Чехія – Хорватія

Прогноз Sport.ua: перемога збірної Франції.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу Україна – Франція.

Сделать ставку Зробити ставку
1xBet  
  • 21
  • 16
  • 1.02
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Гравці ще одного клубу УПЛ отримали бронювання від мобілізації. Ліга також
Футбол | 10 травня 2024, 20:43 12
Гравці ще одного клубу УПЛ отримали бронювання від мобілізації. Ліга також

УПЛ та «Зоря» визнані критично важливими для економіки України

Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос
Бокс | 10 травня 2024, 08:47 1
Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос

12 травня в австралійському Перті пройде поєдинок за титули IBF та IBO

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
manticora1990
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил