Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 10 жовтня 2021, 00:31
662
0

Александр Романов - Джаред Вандераа. Прогноз і анонс на бій

Прогноз на бій турніру UFC Fight Night 194

| Оновлено 10 жовтня 2021, 00:31
662
0
Александр Романов - Джаред Вандераа. Прогноз і анонс на бій
Getty Images/Global Images Ukraine

Бій відбудеться 9 жовтня у Лас-Вегасі (штат Невада, США) на арені «UFC Apex» і пройде в попередньому карді турніру UFC Fight Night 194. Орієнтовний початок бою - 22:30 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

Зіткнення Романова і Вандераа стане єдиним боєм важковаговиків на шоу.

Володар ідеального рекорду Романов (14-0) виграв усі три сутички в UFC. Здобувши перемоги сабмішном над Роке Мартінесом і Маркосом Рожеріо де Лімою, у квітні він воював з Хуаном Еспіно. Бій був зупинений через хвилину після початку 3-го раунду, коли Романов був позбавлений можливості продовжити через випадковий удар коліном в область паху. І коли порахували суддівські записки, то на двох з них Романов був попереду - перемога молдовського бійця роздільним рішенням суддів.

Після невдалого дебюту в UFC - поразка нокаутом Сергію Співаку - Вандераа (12-5) повернувся в травні, щоб заробити свою першу перемогу в промоушені, вигравши одноголосним суддівським рішенням у Джастіна Тафи.

Прогноз на бій

Романов є відмінним борцем, який домінує над суперниками в партері. Грепплерські здатності Вандераа не дозволяють йому конкурувати з суперником на землі, зате в стійці американець виглядає непогано і з ударної потужністю у нього все в порядку.

Але все ж боротьба Романова повинна переважити ударні навички Вандераа. Вважаємо, що бій почнеться активно зі спроб Вандераа нокаутувати Романова, і в якийсь момент «Кінг Конг» переведе суперника вниз і там фінішує задушливим прийомом.

Перемога Романова сабмішном у 1-му раунді

Сергій Лебедєв
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.