Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 05 жовтня 2021, 19:28
234
0

Parimatch Ukraine представляє Києву головну подію гемблінг-індустрії

SBC Summit CIS

| Оновлено 05 жовтня 2021, 19:28
234
0
Parimatch Ukraine представляє Києву головну подію гемблінг-індустрії

13-14 жовтня в КВЦ «Парковий» пройде SBC Summit CIS, ключова подія індустрії азартних ігор і беттінга в регіоні. Вперше британські організатори вибрали майданчиком для проведення заходу Київ, так як саме український ринок вже привертає увагу найбільших гравців беттінг індустрії в Європі. У саміті візьмуть участь європейські галузеві експерти, а також представники найбільших компаній. У Києві міжнародний саміт відбудеться за підтримки бренду Parimatch і Sports Media Holding.

Расмус Соймарк, генеральний директор і засновник SBC: «Ми раді провести захід в регіоні, в якому для галузі існує безліч потенційних можливостей для розвитку. SBC радий продовжити співпрацю з Sports Media Holding, який є ключовим гравцем в регіоні, і ми віримо, що їхнє глибоке розуміння особливостей ринку стане запорукою успіху SBC Summit CIS. Ми також вдячні Parimatch, одному з найбільших міжнародних брендів в сфері грального бізнесу, за організаційну підтримку та проведення саміту на українському ринку».

Однією з ключових тем саміту стане оцінка потенціалу України в контексті легалізації азартних ігор через рік, і підвищеного інтересу як з боку регіональних, так і міжнародних операторів. Також експерти поглибляться в питання впливу регуляторних змін на можливості операторів і провайдерів азартних ігор, а також перспективу розвитку в Україні найбільшого гемблінгового хаба Східної Європи і СНД, і його значення для економіки країни.

Наталія Гілевич, СЕО Parimatch Ukraine: «Відновлення активності на українському ринку азартних ігор є важливою частиною стратегії Parimatch. Разом з цим ми дуже натхнені, наскільки потенціал індустрії гемблінга можна використовувати для залучення інвестицій в країну і створення нових робочих місць у сфері високих технологій. Тому ми раді підтримати проведення SBC Summit CIS в Києві та зібрати разом провідних європейських експертів з грального бізнесу, сфери технологій та професійного спорту, щоб поділитися думками та обмінятися ідеями про можливості, які відкриває легалізація грального ринку».

Крім офлайн заходу, буде доступна онлайн трансляція, яка забезпечить міжнародній аудиторії доступ до дискусійних сесій конференції та інтерактивній виставці, на тому ж якісному рівні, що і для 500 учасників в Києві. Протягом двох днів саміту буде проходити виставка з новітніми галузевими інноваціями від провідних міжнародних провайдерів гемблінг-індустрії.

Більше інформації про захід є на сайті SBC Summit CIS. Для участі у виставці та з питань спонсорства звертайтеся за адресою  sales@sbcgaming.com .

 

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті
Теніс | 19 квітня 2024, 00:45 29
Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті

Марта у трьох партіях обіграла Чжен Ціньвень у 1/8 фіналу турніру WTA 500

Золото та бронза. Юні українські шпажистки вдвох зійшли на п'єдестал ЧС
Інші види | 17 квітня 2024, 01:59 0
Золото та бронза. Юні українські шпажистки вдвох зійшли на п'єдестал ЧС

Анна Максименко виграла фінал, а Емілі Конрад посіла 3-тє місце в Ер-Ріяді

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.