Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 03 жовтня 2021, 02:11
360
0

Кевін Холланд – Кайл Докос. Прогноз і анонс на бій

Спів-головний бій турніру UFC Fight Night 193

| Оновлено 03 жовтня 2021, 02:11
360
0
Кевін Холланд – Кайл Докос. Прогноз і анонс на бій
twitter.com/ufc. Кевін Холланд

Бій відбудеться 3 жовтня у Лас-Вегасі (штат Невада, США) в комплексі «UFC Apex» і стане ко-мейн івентом турніру UFC Fight Night 193. Орієнтовний початок бою - 04:00 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

14-й номер рейтингу середньої ваги Холланд спробує повернутися на переможну стежку і потрапити до топ-10 в той час, як для Докоса перемога не менш важлива, щоб не опинитися на межі вильоту з UFC.

Холланд (21-7) у 2020 році провів 5 боїв і виграв їх усі, причому 4 нокаутом. Але в поточному році Кевіну нічим похвалитися. У березні він програв одноголосним рішенням у п'яти раундах Дереку Брансону, а через три тижні був декласований у п'яти раундах за очками Марвіном Ветторі, вийшовши на заміну травмованому Даррену Тіллу.

Кайл Докос (10-2), на відміну від свого старшого брата важковаговика Кріса Докоса, поки не може похвалитися особливими успіхами в октагоні. Влітку минулого року Кайл дебютував в UFC з поразки за очками Брендану Аллену, потім він закрив програш перемогою рішенням над Дастіном Штольцфусом, але у травні Докос знову програв, поступившись Філу Хоузу одноголосним рішенням суддів.

Прогноз на бій

Незважаючи на те, що Докос є непоганим грепплером, він навряд чи зможе щось зробити в партері з суперником, адже той є більш висококласним грепплером з чорним поясом із БЖЖ. А у стійці безсумнівна перевага за різнобічним і креативним ударником Холландом.

Схоже, що Холланду не складе проблем вести бій у стійці, де він в результаті може завдати Докосу першої дострокової поразки в кар'єрі.

Перемога Холланда нокаутом у 1-му раунді

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.