Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 24 листопада 2021, 05:31
4262
0

Ювентус – Челсі. Топ-матч тижня

Ювентус та Челсі є претендентами на перше місце у групі

| Оновлено 24 листопада 2021, 05:31
4262
0
Ювентус – Челсі. Топ-матч тижня

Найцікавішим матчем 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів без сумніву буде протистояння Ювентус – Челсі (29.09 22:00). Гру можна назвати дербі Parimatch, адже українська компанія є беттінг-партнером обох європейських грандів.

Щодо можливого результату, тоаналітики Parimatch дають 47% на перемогу Челсі, діючого володаря головного клубного трофею Європи. У Ювентуса 26% на перемогу і ще 27% на нічию. Команди зустрічалися у Лізі чемпіонів чотири рази, у туринців та лондонців по одній перемозі, ще два матчі вони зіграли внічию.

Напередодні матчу у головного тренера Ювентуса Массіміліано Аллегрі серйозні проблеми зі складом. Після перемоги над Сампдорією (3:2) у Серії А через травми випали Мората та Дібала, також залишається під питанням участь у матчі Рабіо. У Томаса Тухеля з лазаретом все добре. Але при цьому перед поїздкою до Турину команда у чемпіонаті поступилася Манчестер Сіті (0:1). Це коштувало Челсі першого місця у турнірній таблиці.

Зазначимо, що Ювентус та Челсі є претендентами на перше місце у групі. І результат цього матчу може вплинути на розташування команд в таблиці в кінці групового етапу. Перемога у грі однаково важлива як для італійців, так і для англійців. А враховуючи високий рівень виконавців в обох складах, можна не сумніватися, що на нас очікує видовищне протистояння.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.