Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
3359
0

КРАСЮК: «Усику потрібно вирішувати долю самостійно, не даючи шансів суддям»

Промоутер назвав сценарії поєдинку з Джошуа

КРАСЮК: «Усику потрібно вирішувати долю самостійно, не даючи шансів суддям»
Instagram. Олександр Усик

Генеральний директор K2 Promotions Олександр Красюк поділився очікуваннями від майбутнього титульного поєдинку його підопічного Олександра Усика проти Ентоні Джошуа, який пройде 25-го вересня в Лондоні.

«Варіант номер один - Джошуа перемагає за очками. Це ймовірний варіант. Що для цього потрібно? Для цього він повинен проявити витривалість, характер, техніку, тактику. Таку, яка б переважала над тими ж вміннями Усика. Чи це можливо? Ми не знаємо і з задоволенням чекаємо цей поєдинок. Другий варіант - Джошуа перемагає достроково. Він б'є, ми бачили його поєдинок з Володимиром Кличком. Та практично будь-який його поєдинок закінчувався травматично для його суперника.

Альтернативний варіант - Усик перемагає за очками. Він на порядок швидший, зважаючи на свої габарити. Більш досвідчений з точки зору боксу і навичок, включаючи любительську кар'єру. Любительська кар'єра Джошуа складається з 45 поєдинків, в рамках яких він став чемпіоном Європи, світу та Олімпіади. В Усика ж цей параметр під 300 поєдинків. Четвертий варіант - перемога Усика достроково. Чому б і ні? Точно так же, як і в поєдинку з Беллью. Він технічно виводить суперника зі стану комфорту, завдає тоннаж ударів, поступово відбираючи у нього сили і орієнтир у просторі. І в подальшому просто закінчує, ставить жирну крапку одним або декількома ударами, що теж можливо. Будь-який з цих варіантів має місце бути», - сказав Красюк.

Читайте також: Екс-чемпіон світу: «Джошуа вражаюче виступить проти Усика».

Джерело Fightnews
Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.