Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 28 листопада 2021, 07:33
3934
0

Олександр КРАСЮК: «Майбутнє Берінчика залежить від бою Лопеса і Камбососа»

Промоутер висловився про плани на подальшу кар'єру українця

| Оновлено 28 листопада 2021, 07:33
3934
0
Олександр КРАСЮК: «Майбутнє Берінчика залежить від бою Лопеса і Камбососа»
K2Promotions Ukraine. Денис Берінчик

Український спортивний функціонер Олександр Красюк поділився планами щодо подальшої кар'єри Дениса Берінчика, який нині момент володіє поясом WBO International.

Нагадаємо, в липні Беринчик успішно дебютував в боях на голих кулаках, здобувши перемогу над екс-бійцем UFC Артемом Лобовим. Що стосується професійного рингу, то в останній раз українець боксував на початку весни, забивши в третьому раунді чилійця Хосе Санчеса.

«Ми не можемо будувати грандіозні чемпіонські плани Дениса Берінчика, поки не відбудеться бій Теофімо Лопеса з Джорджем Камбососом. Але при цьому у нас є і хороші новини - Берінчик знаходиться в рейтингу WBO на 3-й позиції. Ця позиція незмінна, тому що Берінчик протягом декількох років 5 раз бився за титул WBО. Він захистив свій регіональний титул, який за статусом є найвищим серед всіх регіональних титулів WBО.

Зараз у нас є всі аргументи, для того, щоб Денис утримував свою позицію. Дуже солідні аргументи згідно всіх регуляцій Всесвітньої боксерської організації, що Денис буде наступним претендентом. Для мене це питання навіть не стоїть, воно для мене закрите. Відкритим питанням є лише те, коли це станеться.

Як закінчиться бій з Камбососом, від цього будуть залежати подальші дії. Чи буде Ломаченко проводити реванш з Лопесом, якщо той виграє. Якщо ні, то Камбосос як новий чемпіон буде зобов'язаний справлятися з цими поясами. Дуже багато невідомих. Зараз питання до Дениса залишається лише одне - що робити далі? В кінці листопада або початку грудня цього року ми плануємо провести для Дениса поєдинок. Знову ж з суперником з топ-15. Для того щоб не просто закріпити, а бетоном залити його позицію, щоб не було ніяких зловживань, і щоб ні у кого не виникла можливість позбавити його можливості здобути право на статус обов'язкового претендента і битися з чемпіоном. Залишається чекати і боксувати», - сказав Красюк.

Раніше Красюк запропонував Редкача провести бій з Берінчик в Україні.

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.