Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

CS2
| Оновлено 09 вересня 2021, 17:11
1223
0

Zeus: «У нас були конфлікти з s1mple, але Саша мене поважав»

Легенда NAVI розповів про гру з зірковим кіберспортсменом

| Оновлено 09 вересня 2021, 17:11
1223
0
Zeus: «У нас були конфлікти з s1mple, але Саша мене поважав»
HLTV. Zeus і s1mple

Колишній капітан складу Natus Vincere з CS:GO Данило Zeus Тесленко згадав свій період гри з Олександром s1mple Костилєвим під час їхнього спільного виступу за команду.

«Перший час ми сварилися, з Сашком теж. Тому що він переможець по життю, а раніше у нього ще більше було цього прагнення. Зараз, наскільки я знаю, він заспокоївся. Але тоді він кипів. Особливо якщо на тренуваннях він набирає багато фрагів, а потім ми програємо, йому здається, що команда не дограє, команда винна. Тому ми частенько горіли, лаялися.

Саша мене поважав: через те, що я його старший, і за статусом капітана. Він намагався все одно до мене відповідальніше підходити. Ну і в принципі ми з ним рідко переходили на особистості. У нас були конфлікти, суперечки, багато всього було, але зберігалася повага, це нам допомагало вирішувати складні ситуації. Він стежив за тим, щоб помиритися або налагодити відносини, якщо ми посварилися.

Мені було подвійно важко. Я вже тоді почувався пенсіонером, який прийшов зібратися, вигравати, але спокійно, поступово. А там спокійно не виходило. Багато витрачалося на це енергії і сил. Зате я радий, що за мого капітанства Саша став найкращим гравцем світу. Я цим навіть трохи пишаюся», - сказав Zeus.

Разом Тесленко та Костилєв виступали за NAVI c серпня 2017 го по вересень 2019 року. За цей час команда виграла StarSeries & i-League CS:GO Season 5, BLAST Pro Series: Copenhagen 2018, ESL One: Cologne 2018, CS:GO Asia Championships 2018 і StarSeries & i-League CS:GO Season 7, а s1mple отримав звання найкращого гравця 2018 року за версією HLTV.org.

Дивіться також: ВІДЕО. Вийшов документальний фільм про s1mple.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.