Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 05 вересня 2021, 15:17
5551
1

СОПКО: «Це була одна з найкращих офіційних ігор України цього року»

Спеціаліст похвалив команду Олександра Петракова

| Оновлено 05 вересня 2021, 15:17
5551
1
СОПКО: «Це була одна з найкращих офіційних ігор України цього року»
УАФ

Відомий футбольний експерт Олександр Сопко підбив підсумок матчу національної команди проти Франції в рамках відбору ЧС-2022 (1:1).

«Думаю, що з точки зору організації гри, настрою на матч це була, мабуть, одна з кращих, якщо не найкраща офіційна гра синьо-жовтих нинішнього року. Особливо, якщо ще врахувати всі останні події навколо української збірної - епопея з призначенням нового головного тренера, остання прес-конференція попереднього тренерського штабу. Хлопці напевно все бачили, читали інформацію в інтернеті. І це не могло не вносити свій негатив в загальну атмосферу всередині команди. Проте, не дивлячись ні на що, хлопці зібралися, продемонструвавши бажання боротися, і домоглися відмінного результату. Адже збірна Франції, незважаючи на всі свої нинішні проблеми, пов'язані з перебудовою команди, залишається серйозним суперником. Як би там не було, це - чемпіон світу. І те, що Україна зуміла дати в цій дуелі більш, ніж гідний бій, однозначно можна зарахувати нам в актив.

Якщо по грі з казахами, то там, як уже зазначалося, основною проблемою стала нереалізація стовідсоткових моментів плюс грубі помилки окремих гравців, перш за все - оборонної лінії. Все це однозначно впливало на те, що відразу після завершення вказаного часу командний механізм збірної України починав давати збій.

Що стосується матчу з Францією, то ми все розуміємо, що це, на відміну від Казахстану, суперник зовсім іншого рівня. Команда вміє блискуче поводитися з м'ячем, виходити з-під пресингу. Ну і індивідуально в ній зібрані футболісти, які вміють покарати за будь-яку помилку. Захоплюватися з такою командою відкритим футболом - собі дорожче. Може з боку здатися, що після півгодини гри збірна України здулася, але це не так. Наша команда побудувала цей матч тактично грамотно, саме цей фактор поряд із зарядженістю на гру став запорукою успіху. Ніхто не нісся стрімголов, заощаджувалися сили, перекривалися зони. Все закономірно», - сказав Сопко.

Оцініть матеріал
(57)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
AЛВ
Збірна України налаштувалась проти чемпіонів світу та дала "бій"- РЕСПЕКТ гравцям та тренерському штабу.!!!