Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 01 вересня 2021, 17:50
599
0

Махмуд Мурадов — Джеральд Міршерт. Прогноз і анонс на бій

Поєдинок турніру UFC on ESPN 30

| Оновлено 01 вересня 2021, 17:50
599
0
Махмуд Мурадов — Джеральд Міршерт. Прогноз і анонс на бій
Getty Images/Global Images Ukraine

Бій відбудеться 29 серпня в Лас-Вегасі (штат Невада, США) на турнірі UFC on ESPN 30. Орієнтовний початок бою - 05:00 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

Узбецький середньоваговик, протеже Флойда Мейвезера-молодшого Мурадов (25-6) через пандемію пропустив 2020 рік, у поточному році він повернувся в січні на UFC 257, нокаутувавши в 3-му раунді після удару коліном в стрибку Ендрю Санчеса. Перемога стала для Мурадова третьою у трьох боях в UFC. У 2019 він перемагав Алессіо Ді Кіріко і чистим нокаутом Тревора Сміта.

Міршерт (32-14) - типовий середняк дивізіону, який ні на що не претендує. У 2020 році у нього була серія з двох поразок нокаутом від Іена Хайніша за 74 секунди і Хамзата Чимаєва за 17 секунд. У квітні цього року Міршерт повернувся, щоб за дві хвилини виграти у Бартоша Фабінскі гільйотиною.

  • Телеграм-каналBetExpert ежедневно публикует бесплатные прогнозы на спорт 🎯

Прогноз на бій

Мурадов - хороший ударник з кікбоксерським минулим. Якщо він не дасть себе повалити на покриття, то у нього є всі шанси виграти поєдинок і зробити це достроково.

Міршерт володіє непоганими навичками БЖЖ і може представляти для узбека серйозну небезпеку в партері. Джеральду нічого протиставити в стійці супернику, тому очевидно, що він буде робити спроби тейкдаунів. Прогнозуємо, що Мурадов не дозволить американцеві пройти собі в ноги і в черговий раз продемонструє свою вогневу міць, і як показали останні бої, нокаутувати Міршерта цілком можливо.

Перемога Мурадова нокаутом у 1-му раунді

 

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.