Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Dota 2
| Оновлено 26 серпня 2021, 13:37
183
0

WePlay і UESF проведуть турнір з Dota 2, присвячений Дню Незалежності

У рамках турніру планують встановити рекорд України

| Оновлено 26 серпня 2021, 13:37
183
0
WePlay і UESF проведуть турнір з Dota 2, присвячений Дню Незалежності
weplayholding.com

У дні святкування 30-річчя Незалежності України кіберспортивний медіахолдинг WePlay Esports в партнерстві з Федерацією кіберспорту України (UESF) проведуть турнір із Dota 2 – «Independence day».

Одним із необхідних компонентів розвитку кіберспортивної індустрії є популяризація кіберспорту серед населення. Під час заходу організатори планують встановити новий рекорд України за кількістю учасників змагання з Dota 2.

Турнір відбудеться 29 серпня в форматі 1v1, Best of 1 за системою Single Elimination – учасник вибуває після однієї поразки. У фіналі гравці, що залишилися зіграють між собою у форматі Best of 3. Загальний призовий фонд складає 30 000 гривень. Турнір проходитиме онлайн на турнірній платформі WePlay Compete.

«Команда WePlay Esports завжди відкрита до нових ідей і проектів, які просувають кіберспорт. У рамках цього турніру ми маємо на меті не лише встановити новий рекорд, а й показати, яке велике ком'юніті у кіберспорту в Україні. З нетерпінням чекаємо всіх на нашій турнірній платформі 29 серпня», – говорить Олексій Ногін, керівник з операційної діяльності турнірної платформи WePlay Esports. 

«Дорогі українці, від імені Федерації кіберспорту України UESF хочу привітати всіх з 30-річчям незалежності України і побажати їй сили і процвітання.

До цього найбільшого свята ми раді анонсувати турнір із великою кількістю учасників. Ми вже неодноразово били рекорди України за кількістю учасників турнірів, сподіваюся, що і цього разу мета буде досягнута. Хочу подякувати нашим партнерам – WePlay Esports, які допомагають нам розвивати і розширювати межі кіберспорту в Україні.

Приєднуйтесь 29 серпня до турніру – і зробимо великий подарунок один одному!» – коментує Артур Єрмолаєв, член правління, віце-президент UESF.

Взяти участь в турнірі можуть всі бажаючі після реєстрації. Подати реєстраційну форму можна до 29 серпня.

Читайте також: Максим БІЛОНОГОВ: «Ми продемонстрували готовність проводити великі івенти».

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.