Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 22 серпня 2021, 04:29
715
0

Джаред Канноньє – Келвін Гастелум. Прогноз і анонс на бій

Головний поєдинок турніру UFC on ESPN 29

| Оновлено 22 серпня 2021, 04:29
715
0
Джаред Канноньє – Келвін Гастелум. Прогноз і анонс на бій
Getty Images/Global Images Ukraine

22 серпня, у неділю, в Лас-Вегасі (штат Невада, США) відбудеться турнір зі змішаних єдиноборств UFC on ESPN 29 (або UFC Vegas 34). У заголовку карду на міні-арені «UFC APEX» поб'ються середньоваговики Джаред Канноньє і Келвін Гастелум. Орієнтовний початок бою - 07:30 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

Канноньє (13-5) спочатку в мейн івенті повинен був битися з Паулу Костою, але на початку червня стало відомо, що бразилець вибуває з турніру. Канноньє починав свою кар'єру в UFC як важковаговик, поступово знижуючись у вазі, і зараз він 3-й номер рейтингу в середньому дивізіоні. Джаред повернеться після поразки за очками від Роберта Віттакера у жовтні на UFC 254. Та невдача перервала серію Канноньє з трьох перемог.

Гастелум (16-7) в рейтингу 9-й, незважаючи на те, що в останні роки він рідко перемагав. З 2019 року Гастелум програв Ісраелю Адесаньї, Даррену Тіллу, Джеку Херманссону і Роберту Віттакеру в односторонньому 5-раундовому бою у квітні. За цей період Гастелум зумів виграти тільки одного разу - в лютому поточного року за суддівськими записками у Іена Хайніша.

Прогноз на бій

Обидва бійці вважають за краще битися в стійці, хоча на стороні власника чорного пояса з БЖЖ Гастелума є незаперечна перевага в партері, проте він рідко робить ставку на свої грепплерські навички.

Вважаємо, що Гастелум і тут буде битися в стійці. На ногах Канноньє виглядає краще, як більш різнобічний ударник з вогневою потужністю. У Келвіна завжди буде шанс на перемогу нокаутом завдяки своїй «бомбі» зліва, але все ж нам бачиться впевнена перемога «Killa Gorilla» після всієї дистанції.

Перемога Канноньє за очками

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.