Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 17 серпня 2021, 03:51
2336
3

Промоутер: «Хижняк хотів би стати чемпіоном світу»

Олександр Красюк - про плани Олександра Хижняка на майбутнє

| Оновлено 17 серпня 2021, 03:51
2336
3
Промоутер: «Хижняк хотів би стати чемпіоном світу»
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Хижняк

Відомий український промоутер Олександр Красюк розповів про те, чи є у срібного призера Олімпіади в Токіо Олександра Хижняка плани переходити в професіонали:

«З Хижняком ми познайомилися три роки тому на всесвітньому боксерському форумі в Сочі, коли Гассієв в січні 2018 року бився проти Дортікоса. Ми з Усиком прилітали туди в рамках Суперсеріі. І на форумі був присутній Хижняк, по-моєму, який отримав звання «Боксер року».

Ми з Хижняком поговорили про бокс, про професіоналів. Які у нього були б інтереси. Він говорив, що дуже хотів би стати чемпіоном світу. Усик тоді ще не був абсолютним, але чемпіонський пояс у нього вже був. І Саша Хижняк говорив, що хотів би стати олімпійським чемпіоном і закінчити свій похід в любителях.

Потім ми багато спілкувалися, листувалися, я приїжджав на базу в Конча-Заспу, коли там були збори. Розмовляли з його батьком і намагалися вийти на якусь конкретику до Олімпіади. Я пропонував рекламні контракти. Але Саша був сфокусований на підготовці до Токіо. Мовляв, я хочу спочатку закінчити з аматорським боксом, підвести під ним риску, а потім вже переходити».

Оцініть матеріал
(30)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
balabolchenko_lompachenko
С таким стилем и посредственным боксерским IQ это будет практически нереально сделать. Для начала нужно нанять хорошего тренера.
GloryUkraine
Хижняку треба міняти стиль. У нього дуже багато зайвих рухів.
aleks19826
Налітай диванні патріоти. Чувак у 2018-му був у Сочі!!!! Це зашквар. Не те що, магучіх обнялася з кацапкою на ОІ. Це чувак там був у період війни. Шо там тіпа: чемадан вакзал расія чи ще щось типу сєпар і інше!!!! Понеслась, Сашка!!!!!