Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Паралімпійські ігри
| Оновлено 13 серпня 2021, 02:42
5563
16

Час будувати базу, 30 років вже. Зеленський проводив паралімпійців у Токіо

24 серпня 2021 року в Японії розпочнуться XVI літні Паралімпійські ігри

| Оновлено 13 серпня 2021, 02:42
5563
16
Час будувати базу, 30 років вже. Зеленський проводив паралімпійців у Токіо
Укрінформ. Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський пообіцяв разом з урядом та іншими зацікавленими сторонами розв'язати питання створення професійної літньої бази для паралімпійців. Про це він сказав під час урочистих проводів національної паралімпійської збірної команди до Токіо.

Зеленський сказав: «Я вважаю, що всі ви вже чемпіони, вже переможці. І всі ці 30 років є одними з тих, хто дійсно підживлює нашу незалежність і надихає нашу країну ніколи не здаватись. Я вам дуже вдячний, і впевнений, як і кожен українець. Я вірю, що ви вкотре підтвердите це у найближчі два тижні в Японії. А ми за цей час повинні разом з урядом, місцевою владою та іншими причетними вирішити питання професійної літньої бази для вас. Вже час - 30 років пройшло».

Також Президент зауважив, що така база не повинна мати жодних проблем з фінансуванням. Він додав, що дуже символічно, що паралімпійські ігри у Токіо стартують 24 серпня в день 30 річниці Незалежності України та побажав успіхів українським паралімпійцям.

24 серпня 2021 року розпочинаються XVІ літні Паралімпійські ігри – сьомі за рахунком для національної паралімпійської збірної команди. Паралімпіада-2020 триватиме 12 днів, протягом яких представники 168 країн світу будуть змагатися за 540 комплектів нагород у 22 видах спорту (у тому числі 2 дебютних).

Для національної паралімпійської збірної команди України, яка буде представлена 143 спортсменами (у тому числі 5 спортсменів-лідерів), символічно, що XVI літні Паралімпійські ігри розпочнуться в день 30-річчя Незалежності України та у 25-річчя з дня завоювання першої золотої паралімпійської медалі національною паралімпійською збірною командою України. Національна паралімпійська збірна братиме участь у Токіо-2020 у 15 із 22 видів спорту, представлених на Паралімпійських іграх.

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Диванний Експерт
Ну що за клоун? Спочатку підписав указ про скорочення фінансування параолімпійців ( два тижні тому) і віддав ці кошти на підвищення зарплат судддям ( ну ці бідують звісно) , а тепер жене пургу, що треба все необхідне для них зробити. Ну як ви зеленобарани ще йому вірите?
Віталій Яценко
От і порівняємо що здобуде і привезе делегація, спортсмени якої не живуть в Італіях, Іспаніях, Англіях, Бразиліях. Яким не надають таке фінансування на підготовку, яку отримали багато з надій здорових спортсменів. Паролімпійці будуть вчергове доводити, що вони набагато сильніші і що саме їх треба фінансувати, бо вони дають результати.
euro2012_za_2012euro
На Летних и Зимних ОИ наши параолимпийцы все сильнее выступают.
С 2004 года на любой Олимпиаде в 6-ке!!
Рекорд Зимняя ОИ в Турине 2006 - 3 место.
Рекорд Летняя ОИ в Рио 2016 - 3 место ( в отсутствие РФ, но обошли США).
(125+27)=152 золотых, (115+41)=156 серебро, (134+44)=178 бронзы.
Всего 486 медалей.
Серж пер
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Серж пер
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
dts01
Ну вы, бляха, и выбрали дебила президентом! Оно рандомно генерит речи, а вы ведетесь ...И да - Порошенко был лучше
DidOk
А конкретика є ?
Де саме ? Коли ?
Евгений Бойкинюк
серж пер сколько у тебя акков в сумме? )) сергей 1, frank piter, петр яновский, с.литвиненко. ничего не забыл? ))