Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Карате
| Оновлено 24 грудня 2021, 09:48
20273
205

ГОРУНА про Магучіх: «Відчепіться від спортсменів з вашою ***ною політикою»

Українка сфотографувалася з Марією Ласіцкене, яка тримала прапор ОКР

| Оновлено 24 грудня 2021, 09:48
20273
205
ГОРУНА про Магучіх: «Відчепіться від спортсменів з вашою ***ною політикою»
Getty Images/Global Images Ukraine

Український каратист Станіслав Горуна, бронзовий призер Токіо-2020, висловився з приводу скандалу навколо фотографії, на якій українська стрибунка у висоту Ярослава Магучіх обіймається з Марією Ласіцкене, яка тримала прапор ОКР:

«Спорт, мать вашу, поза політикою!!! Спорт – це вид діяльності. Для більшості спортсменів національної збірної України це професія і справа життя. Відчепіться від спортсменів з вашою ****ною політикою. 

Спорстмен займається своїм ремеслом. Фотографія на п'єдесталі з суперником або другом – це його частина.  П'єдестал це унікальне та виключне місце поваги, яке зводить разом лиш на момент кількох успішних атлетів завдяки їхній роботі над собою і результативним виступам.  Не більше, не менше. Нема «зради» у фото Магучіх з Ласіцкене.

Інколи в цей короткий момент через визнання одне одного як рівних, зароджується міцна дружба або просто хороші відносини. Нема зради у привітаннях Нікольченко і Вєрняєва своїх опонентів по спорту. Їх звів спорт, життя. Люди потоваришували через конкуренцію і однаково важку роботу над собою, через повагу до праці один одного.

Яке це має відношення до міжнародної політики? Грузіть спортсмена за його політичні прояви, але від**іться від спортсменів за особисті відносини, які сформувались на підставі далеких від політики речей.

Олімпіада – це квінтесенція спорту! Олімпіада – це про дружбу, об'єднання і повагу незалежно ні від чого. Олімпіада доводить всім однозначно, що спорт поза політикою!! В Олімпіаді немає політики! Є спортивний дух і здорова конкуренція! Трохи ще бізнесу.

У ваших негативно критикуючих коментарях набагато більше зради. Замість залишити фотографію лише фотографією саме ви даєте видуманій «зраді» реальне життя, коментуючи.

Якщо спорт – це політика, то і освіта – політика, інженерія – політика, медицина – політика, мистецтво – політика. Все наше життя, з таким підходом – це політика. Ідіотська підміна понять. Залишіть політику державним діячам, і не вплітайте політику в усе підряд».

ФОТО ДНЯ. Мир і дружба. Магучіх сфотографувалася з Ласіцкене з ОКР

Оцініть матеріал
(100)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Гравці ще одного клубу УПЛ отримали бронювання від мобілізації. Ліга також
Футбол | 10 травня 2024, 20:43 12
Гравці ще одного клубу УПЛ отримали бронювання від мобілізації. Ліга також

УПЛ та «Зоря» визнані критично важливими для економіки України

Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос
Бокс | 10 травня 2024, 08:47 1
Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос

12 травня в австралійському Перті пройде поєдинок за титули IBF та IBO

Коментарі 205
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
zhyr
Десятки тисяч людей, що загинули, були політиками? Давайте кожен свою професію відокремить від політики? Так же ж легше жити. І так, політика впливає на життя абсолютно кожного громадянина країни. І навіть тих, в кого хата з краю
Український Крим
А тепер слухай сюди, Стасік! Ви, спортсмени, нікому і ніколи не потрібні без національних інтересів! Ми вболіваємо за НАЦІОНАЛЬНИХ спортсменів! Якщо прибрати політику, то шукайте вболівальників і фінансування в Габоні або Монголії
firstromario
Що за ідіотизм? Як би не прапор я б навіть не знав хто він такий. Я б не знав хто така Магучих. То й факт що вони виступають під Українським прапором це єдина(!!!) причина чому я за них вболівав!
dudigo78
Як показує практика артисти, проститутки, а тепер і спортсмени повинні займатися лише своєю справою. бо інколи те, що вони говорять чи пишуть абсолютно не йде їм на користь. а сорт поза політикою, то цю мантру лише слабоумний може розповідати. Спорт - це одна зі складових політики.
Robert Monroe
Ось тому вболівати за це собаче лайно нема ніякого бажання.
Для них смерть військових, які захищають країну - то лише політика.
Robert Monroe
Якщо смерть наших військових, які захищають країну - то лише політика, то може ці вcpaті спортсмени не будуть від імені держави на Олімпіаду їздити?
Александр Шевченко
отбитый итиот. Спорт был есть и будет политикой. Иначе не было бы всяких чуд на льду и бойкотов ОИ в 80х годах.
Ігор Нестеренко
Сначала наши спортсмены выигрывают медали, а потом рассказывают нам как надо дружить с рассиянами Спецслужбы называют таких полезными идийотами
Андрій Ванчак
Придурок, недолугий!!! Воно дебільне навіть не розуміє скільки плєшиве пуйло вкаладає в мєльдонієвий парашинський спорт бабла, щоб доказати, що параша "лучше і сільнєє всєх врагов, каториє хатят іх заваєвать". І напевне весь адекватний світ ненормальний, що не хоче з цими ублюдками мати справи (окрім енергоносіїв), а воно меле - спорт це вид діяльності і поза політикою, баран, мля!!!
Stanislav Matusevych
Один цікавий факт. Оцей ось черговий товариш, у якого "спортвнєпалітікі", з 2020-го року є депутатом Львівської районної ради від "Самопомочі". Тобто, у нього самого в житті спорт із політикою тісно пов'язаний. Але іншим він у такому праві відмовляє. Зіркова то хвороба, шизофренія чи банальний ідіотизм, хай розбираються профільні спеціалісти. А вболівати за таких "прославлятелів України", якими багато хто вважає спортсменів, хай тепер будуть тамбовські вовки.
I_LOVE_UKRAINE
Якщо спорт – це політика, то і освіта – політика, інженерія – політика, медицина – політика, мистецтво – політика. Все наше життя, з таким підходом – це політика.
-----------------------------------
Ласкаво просимо в реальний світ. Де :
Спорт - це політика. Приклад Мордор з Олімпіадою в Сочі, де на державному рівні чинили махінації і маніпуляції з тестами допінгових проб, для здобуття більшої кількості нагород, у славу їхнього царя.
Освіта - це політика. Приклад - переписування і маніпуляції історією Київської Русі України з боку Мордора. Атака на українську мову, церкву, русифікація всіх сфер.
Ірженерія - це політика. Приклад - полювання на вчених німеттини після 2 світової війни. Використання вчених в війсковій сфері.
Медецина - це політика. Приклад - далеко не потрібно йти, достатньо поглянути, як Мордор використовує свій шмурдяк С-V.
Мистецтво - це політика. Приклад - Мордор повикрадав величезну кількість творів мистецтва і ікони з України і вивіз до себе, в тому числі і для викорінювання нашої історії.
Aleks04
Ну и теперь этот длб навёл на себя куча негативных комментариев в соц сетях. "Хайпанул" называет
Girvik
Спорт - дебіле з відбитими мізками, є політика. Не віриш- згадай цілу кучу відмов від виступів у ворожих країнах, розведень команд країн, що ворогують, відмов від повернення додому в тоталітарні країни, особливі настрої на матч типу Англія- Шотландія. Яке пояснення ти можеш зробити мамі вбитого вояка укр армії про нєдєржаніє від братанія. Хороших росіян одиниці. Серйозно. Бо коли погані росіяни йшли вбивати, оці ніби " хороші" мовчали переважно.
Тарас Рущак
Спорт поза політикою? А якого хера тоді всім диктаторам потрібні олімпіади і медалі? І тренуються наші спортсмени за сякі такі, але бюджетні гроші.
GloryUkraine
Спорт-це не політика, бізнес-це не політика, кіно, театр та естрада-це теж не політика.
Виходить, що ті прості хлопці, трактористи та слюсарі, які захищають країну від ворога та гинуть на полі бою це все роблять марно тому, що ті всі, кого я перерахував раніше, своіми дружніми відносинами з "іхтамнєтамі" плювати хотіли на те, що майже 15 тисяч українців вже загинули від рук срашистів.
pl2012ua
ох і тупий цей Горуна
NM16071
І це слова депутат Львівської районної раді від "Самопомочі". Спорт поза політикою. Класно. А нафіг тобі депутатство?
der_MaiStier
Як може бути поза політикою подія, де все пов'язано з країнами, прапорами і славнями, і де кожен учасник чітко прив'язується до конкретної країни ? Якщо ти поза політикою і тобі насрати, що твої дії можуть ганьбити країну, то озвуч це до ОІ, щоб тебе туди не відправляли. Якщо ти фарбуєшся під нормального, будучи ідіотом, то будь готовий отримати за це належним чином. Краще нехай буде менше здобутків, але не буде соромно за представників країни. Кацапські комуно-фашисти з німцями-нацистами радісно зігували разом 7 років, але чомусь припинили це після невдалого нападу на Німеччину у 1941, і їхні зайвохромосомні нащадки досі серуть під себе від усього німецького
dadaali177188
іноді краще мовчати, ніж говорити
Kevko
Без матов уже и речь не складывается. Лучше бы уже молчал, "публичный человек"