Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Футбол
| Оновлено 07 серпня 2021, 20:55
4630
0

Бразилія - ​​Іспанія. Прогноз і анонс на фінал Олімпійських ігор

Боротьба за золоті медалі Токіо-2020

| Оновлено 07 серпня 2021, 20:55
4630
0
Бразилія - ​​Іспанія. Прогноз і анонс на фінал Олімпійських ігор
twitter.com/cbf_futebol

У суботу, 7-го серпня, на стадіоні «Міжнародний» в Йокогамі відбудеться фінальний матч Олімпійських ігор між збірними Бразилії та Іспанії. Стартовий свисток пролунає о 14:30 за київським часом.

Бразилія

 

Бразильська команда пройшла свій шлях до фіналу Олімпійських ігор без поразок. «Жовто-зелені» на груповій стадії впевнено переграли збірні Німеччини та Саудівської Аравії, а також зіграли внічию з Кот-д'Івуаром. Цього вистачило, щоб Бразилія посіла перше місце в групі. У чвертьфіналі суперником «селесао» була команда Єгипту, яку вони обіграли мінімально. Півфінал проти Мексики видався ще більш напруженим і енерговитратним. Все вирішилося в серії пенальті, де Бразилія забила всі чотири своїх удари, а мексиканці двічі не змогли вразити ворота суперника.

У фіналі Бразилія не буде настільки явним фаворитом, яким була у всіх матчах турніру. З гравців більше за інших виділяються форвард «Евертона» Рішарлісон, захисник «Севільї» Дієго Карлос і 38-річний капітан команди Дані Алвес з «Сан-Паулу». Колишній гравець «Барселони», «Ювентуса» і «ПСЖ» може оновити свій рекорд і виграти вже 46-й титул у кар'єрі.

Бразилія зараз захищає свій титул чемпіона Олімпійських ігор. П'ять років тому «селесао» в рідних стінах вперше в своїй історії виграла олімпійське золото. Тоді бразильці в серії пенальті здолали Німеччину. Переможний гол на рахунку Неймара, який також забив у грі.

Іспанія

 

«Фурія Роха» також не програвала на цій Олімпіаді. Почалися Ігри для іспанців з несподіваної нічиєї проти Єгипту, проте потім була перемога над Австралією і ще одна нічия з Аргентиною. У підсумку команда Луїса де ла Фуенте пробилася в чвертьфінал, де лише дивом врятувалася в матчі проти Кот-д'Івуара. Іспанія пропустила в компенсований час, проте встигла зрівняти рахунок після жахливої ​​помилки захисту суперника та перевести гру в овертайм. Там вже іспанці розібралися з івуарійцями, відправивши в їхні ворота три м'ячі. У півфіналі також Іспанія грала 120 хвилин. В овертаймі завдяки голу форварда «Реала» Марко Асенсіо іспанська команда здолала Японію.

У складі «Фурії Рохі», звичайно, варто виділити Педрі. Якщо 18-річний хавбек «Барселони» вийде на поле, то зіграє в 73-му матчі за сезон і стане лідером за цим показником. Лідерами команди також є Унаї Симон, Мікель Оярсабаль і Дані Ольмо.

Збірна Іспанії вигравала Олімпіаду також у себе вдома. Було це в 1992 році. У фіналі іспанці виявилися сильнішими за команду Польщі.

Орієнтовні склади

Бразилія: Сантос, Арана, Дієго Карлос, Ніньо, Дієго Алвес, Луїс, Гімараєш, Рейніер, Пауліньо, Малком, Рішарлісон.

Іспанія: Симон, Кукурелья, Торрес, Гарсія, Вальєхо, Субіменді, Меріно, Педрі, Оярсабаль, Ольмо, Асенсио.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться внічию в основний час. Нашою ставкою буде позиція – Х з коефіцієнтом 2.90 по лінії Parimatch.

7 серпня, субота

Бразилія - ​​Іспанія
Йокогама. Стадіон «Міжнародний». 14:30
ТБ-трансляція - Megogo
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 04 травня 2024, 09:00 7
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Світоліна розповіла про найкращий момент у кар'єрі
Теніс | 03 травня 2024, 10:13 0
Світоліна розповіла про найкращий момент у кар'єрі

Еліна виділяє виступи на Олімпіадах

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.